Lady Gaga, 32, erosi 49-vuotiaasta kihlatustaan – fanit hämmästyivät, kun tähti edusti yllättäen ilman muhkeaa timanttisormustaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Lady Gaga, 32, erosi 49-vuotiaasta kihlatustaan – fanit hämmästyivät, kun tähti edusti yllättäen ilman muhkeaa timanttisormustaan

Lady Gaga astelee sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Oscar-gaalan punaiselle matolle sinkkuna.

Lady Gaga ja Christian Carino poseerasivat A Star is Born -elokuvan ensi-illassa syyskuussa 2018.­

22.2.2019 22:39

Poptähti ja näyttelijä Lady Gaga, 32, on eronnut, kertoo People-lehti. Gaga, oikealta nimeltään Stefani Germanotta, oli kihloissa manageri Christian Carinon, 49, kanssa.

Asian vahvistaa lehdelle Gagan edustaja. Pari alkoi tapailla muutama vuosi sitten, ja kihloissa he ehtivät olla alle vuoden.

– Se ei vain toiminut. Joskus suhteet loppuvat. Tähän ei liity mitään pitkää dramaattista tarinaa, lähipiiristä juorutaan medialle.

Lady Gaga edusti Grammy-gaalassa ilman rakastaan ja sormustaan.­

Huhut erosta lähtivät liikkeelle jo helmikuun 10. päivä, kun Gaga pelmahti Grammy-gaalan punaiselle matolle.

Tarkkasilmäiset fanit huomasivat tähden edustavan ilman muhkeaa kihlasormustaan. Huomio kiinnittyi myös siihen, että Gaga ei kiittänyt kihlattuaan palkintopuheessaan voitettuaan gaalassa parhaan popesityksen palkinnon kappaleestaan Shallow.

Christian Carino tuikkasi hellän suudelman Lady Gagalle Toronton elokuvafestivaaleilla syyskuussa 2018.­

Sen sijaan Carino on nähty rakkaansa kanssa vielä Golden Globe -gaalassa. Pari pysytteli poissa parrasvaloista, mutta kamerat tallensivat parin nousevan yhdessä limusiiniin.

Tiettävästi viimeisen kerran he astelivat kameroiden eteen pariskuntana Actors Guild Awards -gaalassa tammikuun 27. päivä 2019.

Gaga toi kihlauksensa julki lokakuussa 2018. Hän kiitti kihlattuaan puheessaan, jonka hän piti Elle-lehden vuosittaisessa Women in Hollywood -juhlissa Los Angelesissa. Lehtitietojen mukaan pari tapaili jo vuodesta 2017 alkaen, sillä heidät nähtiin aina aika ajoin hempeilemässä julkisilla paikoilla.

Lady Gaga ja Christan Carino Actors Guild Awards -gaalassa tammikuun 27. päivä 2019.­

Gaga erosi pitkästä suhteesta vain hetki ennen kuin hän alkoi treffailla Carinoa vuonna 2017. Tätä ennen Gaga oli viiden vuoden suhteessa Taylor Kinneyn kanssa. Gaga ei odottanut löytävänsä uutta rakkautta nopeasti, mutta Carino vei häneltä jalat alta.

– Asiat muuttuivat vakaviksi hyvin nopeasti. Christian on hyvä, tasapainottava voima ja hän ymmärtää Gagan uraa, lähipiiri kertoi muutama vuosi sitten.

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Lady Gaga siis saapuu Oscar-gaalan punaiselle matolle pitkästä aikaa sinkkuna.

Pitkän uran poptähtenä tehnyt Gaga on Oscar-gaalassa ehdolla parhaasta naispääosasta elokuvasta A Star Is Born. Naisen ensimmäinen suuri elokuvarooli on kerännyt kriitikoilta erinomaiset arvostelut.

Kiitosta kerännyt elokuva on ehdolla yhteensä peräti kahdeksassa eri kategoriassa. Näyttävästä tyylistään tunnettu Gaga on yksi arvostetun gaalan odotetuimmista vieraista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?