Eroskandaali: Khloé Kardashianin poikaystävän väitetään muhinoineen perhetuttavan kanssa – edellisestä pettämiskohusta alle vuosi aikaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Eroskandaali: Khloé Kardashianin poikaystävän väitetään muhinoineen perhetuttavan kanssa – edellisestä pettämiskohusta alle vuosi aikaa

Khloé Kardashianin ja Tristan Thompsonin väitetään eronneen Thompsonin syrjähypyn seurauksena.

Jordyn Woodsin väitetään aiheuttaneen Khloé Kardashianin ja Tristan Thompsonin välirikon.­

22.2.2019 17:39

Khloé Kardashian, 34, ja Tristan Thompson, 27, ovat jälleen joutuneet keskelle pettämisskandaalia. Pariskunta on pitänyt yhtä kaksi vuotta ja heidän perheeseensä kuuluu kymmenen kuukauden ikäinen True-tytär.

Tällä kertaa Tristanin, joka edellisen kerran joutui pettämiskohun keskelle hieman ennen True-tyttären syntymää, väitetään pettäneen Khloéta viikonloppuna Jordyn Woodsin, 21, kanssa. Jordyn Woods on Kylie Jennerin paras ystävä ja tuttu Life Of Kylie -ohjelmasta, jossa ystävykset viettävät tiiviisti aikaa yhdessä. Kylie puolestaan kuuluu myös Kardashianien klaaniin, sillä hän on siskoksista nuorin. Jordyn on muun muassa esiintynyt Kardashianin oman vaatemalliston mallina.

Khloé Kardashianin ja Tristan Thompsonin suhde on kestänyt kaksi vuotta.­

TMZ kertoo, että Jordyn ja Tristan päätyivät läheisiin tunnelmiin oltuaan samoissa bileissä. Kaksikon kerrotaan jatkaneen iltaa Tristanin Los Angelesin kotiin, missä he viettivät koko sunnuntain yhdessä.

TMZ-lehden lähteiden mukaan Khloé päätti suhteensa Tristaniin välittömästi, kun tapahtunut kantautui hänen korviinsa. Myös koko Kardashianin perheen väitetään katkaiseen välinsä Jordyniin. Khloé Kardashian, Kim Kardashian ja Tristan Thompson ovat kaikki lakanneet seuraamasta Jordynia Instagramissa.

Koko Kardashianin perhe on nyt katkaissut välinsä Jordyn Woodsiin.­

Khloé ei tiistaina julkisuuteen tulleesta kohusta huolimatta piilotellut kauaa kotona suojassa katseilta. Jo keskiviikkoiltana Khloé nimittäin kuvattiin edustamassa vaatejätti Pretty Little Thingin iltatilaisuudessa.

Khloé Kardashian nähtiin jo keskiviikkoiltana Pretty Little Thing -vaatemerkin Los Angelesin toimipisteen avajaistilaisuudessa, tiistaisesta pettämiskohusta huolimatta.­

Jordynkaan ei vältellyt kameroita, sillä hänet nähtiin torstai-iltana Eylure-brändin kanssa toteuttamansa Jordyn at her eyelash -irtoripsimalliston julkistustilaisuudessa, kertoo People. Jordyn ei tilaisuudessa ottanut kantaa kohuun.

Kylie on tukenut koko Kardahianin klaanin pettänyttä bestistään monin tavoin. Jordynin mallinura ja Istagram-suosio ovat pitkälti Kylien ansiota, kirjoittaa muun muassa People. Jordynista oli vuosien saatossa tullut paitsi Kylien ystävä, myös kuin koko Kardashianin perheen jäsen.

Kylie Jenner on tukenut parasta ystäväänsä monin tavoin.­

People lehden mukaan Kylie on muun muassa ostanut ystävälleen auton ja järjestänyt hulppeita syntymäpäiväjuhlia. Jordyn on Kylien ystävänä saanut paljon julkisuutta, jonka ansiosta hän on päässyt tekemään yhteistyötä isojen brädien, kuten Too Faced -kosmetiikkamerkin kanssa. Jordynilla on instagramissa 8 miljoonaa seuraajaa, joita ei luultavasti olisi ilman Kylien tuomaa näkyvyyttä.

Peoplen lähteiden mukaan Kardashianit ovat hyvin surullisia tapahtuneesta. He eivät halua vihata Jordynia ja ovat onnellisia tämän saavuttamasta suosiosta.

Petti ennen lapsen syntymää

Juuri ennen ensimmäisen lapsensa syntymää Khloe sai järkyttäviä uutisia: mies oli joutunut keskelle suurta pettämiskohua. Hänet kuvattiin erään bileillan päätteeksi suutelemassa naista yksityisklubilla. He siirtyivät klubilta hotelliin, josta nainen poistui vasta seuraavana iltana.

Tilanne aiheutti suuren somemylläkän ja Tristan saikin kuulla kunniansa sosiaalisessa mediassa Kardashianien faneilta. Myös Khloén sisko Kim kertoi julkisuudessa olevansa järkyttynyt tilanteesta. Entistä järkyttävämmän tilanteesta tekee se, että Khloé oli viimeisillään raskaana, kun pettäminen vuoti julkisuuteen.

Tristan piti matalaa profiilia pettämisen paljastuttua. Hänen väitettiin osoittaneen tuolloin katumuksen merkkejä.

NBA-koripallotähti Tristan Thompson pelaa Cleveland Cavaliersissa. Khloé Kardashianianilla ja Thompsonilla on yhteinen tytär.­

Khloé Kardashianin aiemmat suhteet ovat päättyneet ikävästi. Khloé avioitui Lamar Odomin kanssa vuonna 2009.

Vuonna 2015 Lamar joutui sairaalaan otettuaan yliannostuksen nevadalaisessa bordellissa. Tuolloin Khloé perui avioerohakemuksensa, sillä ei halunnut järkyttää toipilaana ollutta miestään.

He erosivat lopulta vuonna 2016, ja samana vuonna Khloé tapasi lapsensa isän Tristanin.

Nähtäväksi jää, miten tämän kertainen Kardashianien suhdesoppa etenee.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?