Jannika B paljastaa erityisen suhteensa Temptation Island -ohjelmaan: ”Jos olisin 19-vuotias sinkku...” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jannika B paljastaa erityisen suhteensa Temptation Island -ohjelmaan: ”Jos olisin 19-vuotias sinkku...”

Temptation Island Suomen kovaksi faniksi tunnustautuva Jannika B on katsonut kaikki kaudet ensimmäisestä alkaen.

21.2.2019 22:32

Temptation Island Suomi tulee tv-ruutuihin maaliskuussa viidennen kauden voimin. Nyt fanit ovat päässeet jo suurimmasta jännityksestä, sillä viettelijäsinkut ja pariskunnat on julkistettu.

Tänään tulevasta kaudesta saatiin jo pieniä maistiaisia, kun kauden tunnuskappaleesta vastaavan Jannika B:n musiikkivideo julkistettiin.

  • Katso yllä olevalta videolta tunnelmia viettelysten saarelta ja Jannika B:n tekemä ohjelman tunnusbiisin musavideo!

Sarjan suurena fanina Jannika B oli luonnollisesti erittäin innoissaan päästessään vierailemaan ohjelman kulisseihin Thaimaahan musiikkivideon kuvausten puitteissa. Musiikkivideo kuvattiin ohjelman juontaja Sami Kurosen sviitissä, jossa mies majaili kuvausten ajan.

He vitsailivatkin julkistamistilaisuudessa, että nyt on Jannika B päässyt virallisesti ”pyörimään Kurosen lakanoihin”.

– Nauroinkin, että tämähän on väkevää, heti pääsi Kurosen lakanoihin pyörimään, että tästähän saadaan hyvät lööpit. Oli oikein hyvät, puhtaat ja valkeat lakanat, Jannika nauraa.

Jannika B esitti Erottajan Kasinolla järjestetyssä pariskuntien julkistamistilaisuudessa viidennen kauden tunnuskappaleen ”Kaksi jotka pelkää”.

Jannika kertoo katsoneensa ohjelmaa aivan ensimmäisestä kaudesta alkaen. Vieressä istuu aina mies Toni Wirtanen, ja katseluelämykseen kuuluu myös ahkera Twitter-kommentointi.

– Se on ainoa ohjelma, jota lineaarisesta tv:stä tulee enää katsottua. Se on hyvin viihdyttävää, kertoo IS:lle pariskuntien julkistamistilaisuudessa.

– Se voi varmasti joidenkin mukana olevien suhteita rikkoa, mutta monelle ulkopuoliselle katsojapariskunnalle hyvin terapeuttinen ja avartava kokemus, joten ei se täysin paha voi olla. Se on kiehtovaa, että miksi joku tekee niin? Nehän tietää, että siellä on kamerat, jotka kuvaa! Jannika ihmettelee.

– Toisaalta jos on vähänkään epäilystä, niin kyllähän tämä on erinomainen testi suhteelle, hän lisää.

Naisen ehdoton lempihetki aiemmilta TIS-kausilta on Bile-Danin haastattelu. Viime kaudella aamunsarastuksessa haastatellun Bile-Danin toinen silmä lumpsui koko ajan kiinni erittäin kovan humalatilan takia.

Sammumispisteessä olleen miehen haastattelu on jäänyt varmasti monen muunkin fanin mieleen elämään.

– Se naurattaa edelleen. Siinä oli jotain niin sympaattista, Jannika sanoo.

Vaan lähtisikö Jannika itse koskaan viettelysten saarelle? Perheellisenä ja onnellisessa avioliitossa olevana ajatus tuntuu juuri nyt erittäin kaukaiselta, mutta nuorena tilanne olisi saattanut olla toinen.

– En varmaa kyseiseen ohjelmaan lähtisi, koska en tiedä mitä saisin siitä irti. Mutta jos olisin vaikka 19-vuotias sinkku, niin en tiedä, voisin lähteäkin. Siellähän on hienot puitteet, ja pääsee thaimaahan juhlimaan. Mikäs siinä, Jannika sanoo yllättäen.

– Pariskuntana en varmaan lähtisi tuollaiseen ryöpytykseen. Tai no, eihän sitä koskaan tiedä. Jos ei olisi julkisuuden henkilö ja olisi kauhean kova luottamuspula, niin mistä sitä tietää, Jannika pohtii.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?