Oskari Katajisto teki täyskäännöksen: lopetti näyttelemisen ja hankki uuden työpaikan – ”Haluan elämään tasapainoa”

Oskari Katajiston elämä on lähtenyt uusille raiteille.

Monista yksityiselämän seikkailuistaan tunnettu Oskari Katajisto on löytänyt työpaikan vakuutusyhtiöstä.

22.2.2019 6:29

Näyttelijä Oskari Katajisto, 53, on kääntänyt elämässään uuden lehden. Sen seurauksena hänellä on paljon kerrottavaa kahvittelun ohessa.

– Elämäni on jakautunut kahteen osaan, on entinen elämä ja nyt tämä uusi, johon panostan tällä hetkellä täysillä, Oskari Katajisto sanoo.

Uutta ovat ammatti ja koti. Viime kesänä Katajisto muutti yhdessä puolisonsa Sannan kanssa Helsingin keskustasta rivitaloon Espooseen. Maiseman vaihdosta isompi muutos on kuitenkin tapahtunut työrintamalla.

Helsingin kaupunginteatterista potkut vuonna 2013 saanut Katajisto ei ole jättänyt näyttelemistä vielä kokonaan, mutta siihen suuntaan ollaan menossa, sillä hän on aloittanut päivätyöt isossa vakuutusyhtiössä.

– Haluan edetä uudella uralla. Minulla on ikäni puolesta jäljellä vielä tehokasta peliaikaa, kuten myös kunnianhimoa. En ole koskaan aiemmin pystynyt pysähtymään, mutta nyt haluan elämään tasapainoa.

Moni puntaroi elämäänsä viidenkympin korvilla ja laittaa asioita uusiksi. Irtiottoja aiemmasta kutsutaan viidenkympin villitykseksi, mutta aina sen ei tarvitse tarkoittaa villiintymistä. Voi käydä kuten Katajistolla, että nuori kapinallinen alkaakin rauhoittua.

– Minullahan on 16 vuotta itseäni nuorempi puoliso, ei minulla ole tarvetta villiintyä, Oskari muistuttaa.

Lue lisää Oskari Katajiston kuulumisista perjantain Ilta-Sanomista!

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?