Paula Vesala teki kappaleen onnettomuuteen joutuneelle läheiselleen – julkaisi tunteikkaan kirjoituksen: ”Toipuminen tuntui toivottomalta” - Viihde - Ilta-Sanomat

Paula Vesala teki kappaleen onnettomuuteen joutuneelle läheiselleen – julkaisi tunteikkaan kirjoituksen: ”Toipuminen tuntui toivottomalta”

Paula Vesala kertoo Facebookissa uuden kappaleensa syntyneen, kun hänen rakas läheisensä joutui vakavaan onnettomuuteen.

21.2.2019 19:24

Muusikko Vesalan kevät on täynnä kiireitä: uutta musiikkia ja keikka Hartwall-areenassa.

Vesala kertoi torstaina virallisilla Facebook-sivuillaan julkaisevansa yöllä uuden kappaleen, joka kantaa nimeä Uusia unelmia. Tuoreen biisin taustalla on traaginen tarina, sillä Vesala kertoo Facebookiin jakamassaan kirjoituksessa läheisensä joutuneen onnettomuuteen.

– Tämä biisi nimeltään Uusia unelmia on tehty melko hiljattain yhtenä iltana kotini kellarissa. Rakas läheiseni joutui onnettomuuteen, ja toipuminen siitä tuntui toivottomalta. Halusin tehdä kannustavan duuribiisin vailla mitään kyynisyyttä tai nokkeluuksia. Tapani mukaan pistän taas sanat jakoon ennen kappaleen julkaisua! Hauskoja lukuhetkiä toivottelen. Ja uusia unelmia, Vesala kirjoittaa.

Kappale syntyi, kun Vesala seurasi rakkaan läheisensä vaikeaa toipumisprosessia.

– Mulle sä olet ihme, tää ei oo mikään sun tila viimeinen, älä katso inhoten peiliin, sieltä katsoo kyllä kaunis ihminen. Sä lähdet maata kiertämään ja kaikki planeetat on sua varten, tänään et viel uskalla ulos, jäädään uusimaan sun unelmii, kappaleessa sanotaan.

Voit lukea Facebook-päivityksen ja sanoitukset kokonaisuudestaan tästä.

Vesala on yksi viime vuosien menestyneimmistä suomalaislaulajista. PMMP-duosta alun perin tähdeksi ponnahtanut laulaja on luonut yhtyeen lopetettua menestyksekkään soolouran. Vesala ilmoitti marraskuussa, että hän palaa tänä keväänä keikkalavoille puolentoista vuoden tauon jälkeen.

Vesala keikkailee maaliskuusta alkaen ympäri Suomea, ja kaikki huipentuu lokakuussa, kun hän valloittaa Hartwall-areenan. Vesalan jättikonsertti järjestetään 25. lokakuuta ja sen liput tulevat myyntiin 25. helmikuuta.

Vesala lupaili tiedotteessa, että yleisölle on luvassa täysin uusia ulottuvuuksia immersiivisiä kokemuksia mahdollistavan teknologian avulla. Immersiivisessä esityksessä katsoja ”upotetaan” esitykseen moniaistisen kokemuksen avulla. Luvassa on siis musiikin lisäksi myös muita aisteja palvelevaa sisältöä.

– Olen tosi onnellinen että saan tehdä tällaisen ison konsertin, hyvät tunnelmat hyrrää tämän osalta! Tämän vuoden Vesala-kiertue huipentuu siis Hartsulle ja sehän onkin todella jees. Suunnitelmat on jo hyvässä vaiheessa, ihanaa jakaa teidän kanssa ne kaikki syksyllä, tulee todella siistiä lokakuussa, Vesala kommentoi Warner Musicin tiedotteessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?