Apu: Lola Odusoga joutui katkaisemaan välit ystäväänsä – ilkeä kommentti uimapuvussa keikistelemisestä oli liikaa

Julkaistu:

Lola Odusoga Kertoo Apu-lehden haastattelussa, että jopa ystävyssuhde meni poikki, kun eräs ystävä arvosteli hänen ulkonäköään.
Selviytyjät-tähti Lola Odusoga kertoo Apu-lehdelle kohtaamastaan ulkonäön arvostelusta. Lola kertoo lehdelle, että hänen painoaan on arvosteltu.

Tv-tuotantoyhtiössä nykyisin työskentelevän Lolan mukaan jopa yksi ystävyyssuhde meni poikki, koska ystävä puhui selän takana Lolan painosta parhaillaan tv:ssä pyörivän Selviytyjät Suomi -ohjelman tiimoilta. Lola on suositussa ohjelmassa mukana kilpailijana.

– Muuan ystävä oikein järkyttyi, kun kuuli osallistumisestani ohjelmaan. Hän päivitteli minulle, että enhän minä nyt voi uimapuvussa tv:ssä hyppiä. Toiselle ystävälleni hän visersi, että olen varmaan siksi mennyt, kun en muuten saisi laihdutettua, Lola kertoo lehdelle.


Vuonna 1996 Miss Suomeksi valittu Lola on pohtinut aihetta julkisesti aiemminkin. Hän kirjoitti Apu-lehden blogissaan ulkonäkökeskeisyydestä ja ulkonäön arvostelusta. Kauneuskilpailuissa menestystä niittänyt Lola kirjoitti blogissaan ulkonäön arvostelun olevan hänelle erittäin tuttu ilmiö.
Lola kirjoitti tuolloin saaneensa puolen vuoden aikana useita pyyntöjä osallistua erilaisiin elämäntapamuutoksiin ja laihdutuksiin keskittyviin ohjelmiin. Lola sanoi kieltäytyneensä tarjouksista napakasti ja kuvaili, että häntä on pyydetty erääseen ohjelmaan peräti kaksi kertaa.

Missikaunotar kirjoitti blogissaan olevansa tyrmistynyt nykymaailman ulkonäkökeskeisyydestä.

– Siis kuka päätti nyt, että mulla on ongelma? Ongelma, johon tarvitsen selvästi apua? Lola napautti.

– No ikävä tuottaa pettymys mutta mulla ei ole ongelmaa itseni ja vartaloni kanssa, mun vartalo on kyllä aina ollut ongelma muille, mutta ei mulle.


Lola on kuvaillut vastustavansa ajatusta siitä, että ihmisiä arvioitaisi heidän ulkonäkönsä ja etenkin painon takia. Hän kummastelee kuka on määritellyt laihuuden olevan jokaisen ihmisen tavoite ja elämän tarkoitus.

Tuotantoyhtiö pestasi

Lola sai viime syksynä kilpailijakoordinaattorin pestin maailmankuulun Warner Bros. -yhtiön Suomen-toimistossa.

– Tässä puhutaan nyt muutamien kuukausien projekteista. Elämäni on ollut jo vuosia niin sanottua pätkätyötä, ja näin se jatkuu edelleen, Lola kertoi.

– Toimin nyt muutamassa tuotannossa kilpailijakoordinaattorina ja työhöni kuuluu paljon castingia sekä eri tv-tuotantojen taustahommia.

Lola paljasti tehneensä itse aloitteen, sillä hän haluaa kokea ja nähdä myös sen maailman, mitä kameroiden takana tapahtuu.

– Sopimukseni kattaa muutaman ohjelman, joten jatkan myös muissa töissäni. Tämän työn saanti oli odotettu haaste, juontajanakin toimiva Lola kertoi tuolloin.