Donald Trump raivostui suositusta sketsistä ja julkaisi pahaenteisen twiitin – nyt näyttelijätähti Alec Baldwin pelkää vakavasti turvallisuutensa puolesta - Viihde - Ilta-Sanomat

Donald Trump raivostui suositusta sketsistä ja julkaisi pahaenteisen twiitin – nyt näyttelijätähti Alec Baldwin pelkää vakavasti turvallisuutensa puolesta

Näyttelijä Alec Baldwin kertoi pelostaan keskiviikkona ilmestyneessä podcastissa.

21.2.2019 13:17

Komedianäyttelijä Alec Baldwin kertoi julkisuudessa, että hän pelkää presidentti Donald Trumpin uhkaavan toiminnallaan hänen ja hänen perheensä turvallisuutta. Trump on pahoittanut mielensä sketseistä, joissa Baldwin imitoi presidentti Trumpia.

Baldwin saavutti vuoden 2016 presidentinvaalien yhteydessä valtavasti suosiota Trump-imitaatioillaan. Niitä esitettiin Amerikan kenties suosituimmassa ajankohtaisohjelmassa, Saturday Night Livessa. Baldwin voitti Trump-roolistaan jopa Emmy-palkinnon.

Aihe on taas ajankohtainen, koska Baldwin imitoi Trumpia uudestaan suositussa sketsihahmoroolissaan viime viikolla. Tuoreen sketsin aiheena olivat Trumpin yritykset saada maa hätätilaan, jotta hän saisi rahoituksen kasaan kohutun Meksikon-rajan muurin rakentamista varten.

Katso sketsi täältä, jos se ei toimi laitteellasi.

Sketsi suututti presidentin. Trumpin Twitter-tilille ilmestyi twiitti, jossa hän puhuu pahaenteiseen sävyyn ”seuraamuksista”.

– Väsyneessä SNL:ssä valekanava NBC:lla ei ole mitään hauskaa! Kysymys on, miten kanavat selviävät näistä republikaaneihin kohdistuneista hyökkäyksistä ilman seuraamuksia? Kuten monet muutkin ohjelmat? Todella epäreilua ja tätä pitäisi selvittää. Tämä on salaliitto, Trump kirjoittaa vapaasti suomennettuna.

Laatulehti The Guardian uutisoi nyt, että Baldwin puhui peloistaan Dworking Report -podcastissa. Se on Trump-vastainen poliittinen podcast-ohjelma, jossa tutkitaan Trumpin ja republikaanipuolueen toimia kriittisessä valossa. Podcast alkoi ilmestyä vuosi sitten helmikuussa.

Baldwinin haastattelu ilmestyi podcastissa keskiviikkona 20. helmikuuta.

Näyttelijätähti sanoi podcastissa, että hän pelkää nyt ensimmäistä kertaa elämänsä aikana perheensä turvallisuuden puolesta.

– Ihmiset tulevat luokseni ja kysyvät, että olenko huolissani kostosta. He eivät tarkoita nimenomaan hallitusta tai Trumpia, vaan hänen seuraajiaan. Tähän mennessä olen vastannut, että en ole huolissani, mutta nyt tilanne on erilainen, kun hän puhui ”seuraamuksista” ja sitä, että hänen mielestään SNL:n toimintaa pitäisi tutkia.

Baldwinin mielestä Trumpin vihamielinen kielenkäyttö voidaan tulkita suorana ”viestinä” hänen seuraajilleen.

– Trump lähettää ihmisille signaaleja. Hän ei välttämättä käske ketään tekemään mitään, mutta hän ohjeistaa, miten jostain asiasta pitäisi tuntea. Se on alkua sille, että ihmiset tulevat vihaiseksi ja katkeriksi ja sitten heidän tekonsa kumpuavat siitä tunteesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?