Temptation Island -parin rakkaus roihahti festarien VIP-alueella – portsari puuttui kiihkeään hetkeen: ”Mulla oli korva mustelmilla”

Julkaistu:

temptation island suomi
Temptation Island Suomeen osallistuvat Iiro ja Meiju kohtasivat varsin erikoisen välikohtauksen saattelemina.
Nelonen julkaisi keskiviikkona suositun Temptation Island Suomi -tosi-tv-ohjelman uudet pariskunnat. Thaimaan paratiisisaarille matkustivat sarjan viidennellä kaudella sarjasta jo tuttu Meiju, sekä hänen kumppaninsa Iiro.

Molemmat ovat tv:stä tuttuja, sillä Iiro osallistui äskettäin tv:ssä pyörineeseen Olet mitä syöt -ohjelmaan elämäntaparemontin merkeissä. Meiju puolestaan on Tempparit-faneille tuttu kasvo edelliseltä kaudelta, jossa hän oli viettelijäsinkkuna ja päätyi Bile-Danin kanssa viimeisille treffeille.

Meiju ja Iiro tapasivat toisensa viime kesänä, ja päättivät lähteä viime syksynä testaamaan suhdettaan Temptation Islandille vain muutaman kuukauden seurustelun jälkeen.

– Me ollaan kesäihmisiä, niin mietittiin, et meillä on kaikki kunnossa, joten lähdetään tuonne lomailemaan ja pidetään hauskaa ja jatketaan sitten sen jälkeen siitä mihin jäätiin, Meiju avaa päätöksen taustoja.

– Oli hyvä lähteä, oppi paljon itsestä ja kumppanista, Iiro myötäilee.


Parin rakkaus roihahti viime kesänä Raumanmeren Juhannus -festivaalien VIP-alueella. Meiju eksyi Iiron seurueen pöytään, ja pienen välienselvittelyn aikana Meiju puri Iiroa korvaan. Tästä suivaantunut Iiro poistatti naisen alueelta portsarin voimin.

– Meiju puri mua korvaan, joten heitätin hänet VIP-alueelta ulos, eikä me nähty enää koko iltana. Mulla oli korva niin mustelmilla silloin! Iiro muistelee.

Seuraavana päivänä Iiro yritti kuitenkin pirauttaa vaikutuksen tehneelle naiselle.

– Ekana iltana mä unohdin koko muun maailman. Se vaan kolahti, Iiro muistelee hymyillen.

– Iiro oli yrittänyt soittaa mulle, mutta en tiennyt kuka Iiro siellä soittelee. Etsin hänet sitten Facebookista ja laitoin viestiä ja sanoin, että oli kivat festarit, ja toivottavasti sullakin oli kivaa. Sitten alettiin viestittelee, Meiju kertoo.


Viime kesä oli parille tapahtumarikas, koska heinäkuussa kuvattiin myös Olet mitä syöt -sarjaa. Vaikka parisuhde oli erittäin tuore, kannusti Meiju rakastaan täysillä elämäntaparemontin edessä.

– Olet mitä syöt -ohjelma oli tosi kiva kokemus. Pippa Laukka oli kannustava ja ihana. Meijukin tsemppasi mua tosi paljon, Iiro kertoo tyytyväisenä.

Olet mitä syöt -ohjelmassa Iiro kertoi avoimesti käsistä riistäytyneestä juhlimisestaan ja huonoista elämäntavoistaan. Ohjelmaan osallistuminen toi toivotun täyskäännöksen miehen elämään.

– Se keskeytti hyvin kesän juhlimisen. Toki tuolla Thaimaassa tuli juotua neljä viikkoa aika paljon, mutta sen jälkeen olen jatkanut ihan hyvällä linjalla, Iiro virnistää.
Tv-menneisyydestä ei juurikaan ollut apua viettelysten saarella, jossa tunteet käyvät kuumina.

– Siellä ollaan niin kuplassa, ja molemmat eletään niin tunteella, niin siihen ei auta vaikka olisi kuinka monet tv-ohjelmat takana, Meiju sanoo.

– Siitä oli hyötyä, koska tiesi vähän, että mihin tulee, vaikka loppupeleissä sitä ei tiedä ollenkaan, hän lisää.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt