Tässä ovat Temptation Island Suomi -sarjan parit – kenen suhde ei kestä? - Viihde - Ilta-Sanomat

Tässä ovat Temptation Island Suomi -pariskunnat! Ohjelmassa muutos aiempiin kausiin nähden – kenen suhde ei kestä?

Julkaistu: 20.2.2019 13:35

Temptation Island Suomi -ohjelman pariskunnat julkistettiin. Tällä kertaa pariskuntia on viisi, kun aiemmin heitä oli kullakin kaudella neljä.

Nelonen julkaisi keskiviikkona suositun Temptation Island Suomi -tosi-tv-ohjelman uudet pariskunnat.

Ohjelmaa juontaa radio SuomiPopilta ja tv:stä tuttu Sami Kuronen.

Thaimaan paratiisisaarille matkustivat sarjan viidennellä kaudella Janne ja Tia, Lotta ja Atso, Jenina ”Jöbis” ja Juho ja Meiju ja Iiro. Lisäksi ohjelmassa nähdään viidentenä parina aiemmalta kaudelta tuttu pari Vilma ja Juuso.

– Mopo keuli pahasti, Juho myönsi pressitilaisuudessa, kun juontaja Kuronen tiedusteli pareilta heidän muistojaan kuvauksista.

  • Katso yllä olevalta videolta tunnelmia viettelysten saarelta ja Jannika B:n tekemä ohjelman tunnusbiisin musavideo!

Jenina "Jöbis", 20, ja Juho, 21, Tampere

Vuoden verran yhdessä olleiden Jeninan ja Juhon suhteen alku oli myrskyinen. Jöbis-lempinimeä käyttävän Jeninan aikaisempi pitkä parisuhde Juhon ystävän kanssa oli henkisesti raskas ja Jeninan elämää rajoittava. Jenina löysi Juhosta enemmän itselleen sopivan kumppanin. Pari huomasi viihtyvänsä toistensa seurassa ja nauravansa samoille asioille, ja Jenina päätti vaihtaa miestä lennosta.

Veturiasentajana työskentelevä Juho onkin todella ihastunut kenkäkaupassa työskentelevään Jöbikseen, mutta häntä vaivaa mustasukkaisuus. Jöbiksellä on paljon miespuolisia ystäviä ja edellisen suhteensa jäljiltä Jöbis tarvitsee paljon omaa tilaa.

Lotta, 19, ja Atso, 18, Lahti

Lahtelainen pariskunta, lähihoitaja Lotta ja ensihoitaja Atso ovat seurustelleet vuoden päivät ja asuvat yhdessä. He tapasivat baari-illan jälkeen pizzeriassa, josta alkoi muutaman päivän snäppäily ennen toista tapaamista. Hyvin pian pari alkoi seurustella eivätkä ole sen koommin olleet paria päivää pidempään erossa toisistaan. Omien sanojensa mukaan he viettävät jopa liikaa aikaa yhdessä.

Paria vaivaa Lotan mustasukkaisuus. Varsinaisesti Lotta ei ole mustasukkainen Atsosta, vaan kokee ettei luota naisiin Atson ympärillä. ”Vaikkei tarvis olla toisesta mustasukkainen niin silti on, koska välittää toisesta niin paljon”, Lotta avaa ajatuksiaan. Atso on luonteeltaan kaikkien kaveri, ja Lotta pelkääkin Atson sosiaalisuuden viestivän väärää signaalia sinkkunaisille. Lotta tosin myöntää aina ajattelevansa kaikista pahinta.

Tia, 22, ja Janne, 26, Imatra/Lappeenranta

Turvallisuusalaa opiskeleva Tia ja autofiksari Janne ovat olleet yhdessä vasta puolisen vuotta, mutta seurusteluaikanaan he ovat olleet erossa toisistaan vain työpäivän verran. Lappeenrantalainen Tia tapasi imatralaisen Jannen eräänä kesäyönä imatralaisella huoltoasemalla. Kohtaamisen jälkeen Janne joutui tekemään töitä useamman viikon, ennen kuin Tia suostui kahvittelemaan miehen kanssa.

Meiju, 28, ja Iiro, 32, Helsinki/Turku. Meiju nähtiin ohjelmassa viime kaudella sinkkuna!

Helsinkiläinen Meiju ja turkulainen Iiro tapasivat RMJ-festivaalin VIP-alueella, kun Meiju eksyi Iiron seurueen pöytään. Meiju vei Iirolta istumapaikan ja he kehittivät riidan, jonka tuoksinnassa Meiju puri Iiroa korvaan ja Iiro puolestaan poistatti naisen alueelta. Jotain parin välillä kuitenkin tapahtui, ja juhannussunnuntaina Meiju lähetti Iirolle kaveripyynnön Facebookissa. Siitä alkoi parin tarina, ja voimakkaat tunteet roihahtivat heti alkumetreiltä.

Vilma, 24, ja Juuso, 29, Espoo. Vilma ja Juuso ovat Temptation Island -sarjassa mukana pariskuntana jo toista kertaa. He ovat ohjelman viides pari!

Viides kausi kuvattiin talvella luksuslomakohteessa turkoosin meren äärellä. Kuvaukset kestivät kolme viikkoa.

Ohjelma näytetään televisiossa Neloskanavalla 13. maaliskuuta alkaen kello 21. Jaksot pyörivät televisiossa keskiviikkoisin ja torstaisin. Niitä voi seurata myös Ruutu+-palvelussa ja Ruutu.fissä.

Temptation Island Suomi on tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa antautuu viettelysten vietäväksi ja testaa samalla parisuhteensa lujuutta. Pariskunnan osapuolet sijoitetaan eri saarille eroon toisistaan. Saarilla viehättävät sinkut yrittävät vietellä varattuja miehiä ja naisia.

Saarten tapahtumia puidaan sitten aina juontajan kanssa iltanuotiolla. Toistaiseksi yhdelläkään kaudella ei ole vältytty karvailta pettymyksiltä, kyyneliltä ja pettämiseltä. Seksiäkin on saarilla tiettävästi harrastettu oman kumppanin selän takana.

Ohjelman seksikkäät sinkut julkistettiin jo helmikuun alussa.

Heidän otoksensa voit katsoa täältä:

IS ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?