Kuvankaunis ballerina kesytti ”yli 4 000 naista kaataneen” Mick Jaggerin – vannoo nyt olevansa muuttunut mies - Viihde - Ilta-Sanomat

Kuvankaunis ballerina kesytti ”yli 4 000 naista kaataneen” Mick Jaggerin – vannoo nyt olevansa muuttunut mies

Rollings Stonesin nokkamies Mick Jagger on sanonut olevansa viimein valmis ”yhden naisen mieheksi”.

Melanie Hamrick ja Mick Jagger juhlivat yhdessä reilu viikko sitten.­

20.2.2019 12:27

Rolling Stones -legenda Mick Jagger, 75, on Daily Mailin mukaan asettunut viimein aloilleen. Kovan luokan naistenmiehenä tunnettu Jagger on lehden mukaan löytänyt onnen pitkäaikaisen on-off tyttöystävänsä Melanie Hamrickin kanssa.

Daily Mailin mukaan Jagger on sanonut olevansa nyt vihdoin ”yhden naisen mies”. Jagger tunnetaan siitä, että miehellä on ollut vuosikymmenien aikana lukuisia naisystäviä ja rakastajattaria. Hänen kerrotaan olleen varsin menevää sorttia ja kaataneen jopa 4 000 naista.

Jaggerin ja Hamrickin historia on värikäs. Pari alkoi seurustella ensi kertaa vuonna 2014 ja heillä on yksi yhteinen lapsi, vuonna 2016 syntynyt Deveraux-poika. Jaggerilla on lisäksi aiemmista suhteistaan kahdeksan lasta, viisi lastenlasta ja jopa yksi lapsenlapsenlapsi.

Jagger ja Hamrick ovat viiden viime vuoden aikana viihtyneet välillä yhdessä ja välillä erillään. Ystävien mukaan Jagger on jatkanut ”kentällä leikkimistä” parisuhteestaan huolimatta, sillä hän ei ole ollut valmis sitoutumaan vain yhteen kumppaniin.

Melanie Hamrick tunnetaan balettitanssijana.­

Kun Jagger ja Hamrick alkoivat seurustella, teki Rolling Stone -tähti Irish Mirrorin mukaan selväksi, että haluaisi suhteen aikana tapailla myös muita naisia.

Jagger yhdistettiinkin viime vuonna esimerkiksi 23-vuotiaaseen, elokuvatuottaja Noor Alfallahiin. Jaggerin ja Alfallahin suhde päättyi kuitenkin viime syksynä noin kahden yhteisen vuoden jälkeen.

Sittemmin Alfallah alkoi seurustella miljardööri Nicolas Berggruenin kanssa.

Eronsa myötä Jaggerin kerrotaan viihtyneen Hamrickin seurassa yhä enemmän. Rolling Stones -tähti halusi lähipiirinsä mukaan olla läsnä nuorimman poikansa elämässä. Hän alkoi läheistensä mukaan suhtautua suhteeseensa Hamrickin kanssa aiempaa vakavammin. Daily Mailin mukaan rokkari vannoo olevansa tästä lähtien yksiavioinen ja panostavansa täysillä parisuhteeseensa.

– Hän sitoutui Melanieen, kun he olivat Mustiquessa joulun aikaan. Hän on viimein valmis asettumaan aloilleen ja olemaan yhden naisen mies, Jaggerin läheinen lähde paljastaa Daily Mailille.

Jagger vannoo jättäneensä naisseikkailut taakseen ja olevansa valmis sitoutumaan Hamrickiin.­

Jagger nähtiin yhdessä Hamrickin kanssa viime viikolla Grammy-gaalan jatkobileissä. Paikalla olleen lähteen mukaan pari vaikutti äärimmäisen onnelliselta yhdessä.

– Hän näytti todella onnelliselta ja tyytyväiseltä seuralaisensa kanssa. Hän ei katsellut muita naisia koko iltana. Hän näytti onnellisimmalta vuosiin.

Tällä hetkellä Jagger valmistautuu Rolling Stonesin huhtikuussa alkavaan Yhdysvaltojen-kiertueeseen. Daily Mailin mukaan ballerinana tunnettu Hamrick on ottanut vapaata arvostetusta American Ballet Theatresta työstääkseen balettinumeroa Rolling Stonesin musiikkiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?