Uudet Temptation Island Suomi -parit julkistettiin - Viihde - Ilta-Sanomat

Uudet Temptation Island Suomi -parit julkistettiin

Julkaistu: 20.2.2019 12:57, Päivitetty 20.2.2019 13:52

Kävikö kettu kolossa? Oliko haippitaimii allaspoolilla? Temptation Island Suomi -sarjan viidennen tuotantokauden pariskunnat julkistetaan keskiviikkona.

Nelonen julkistaa keskiviikkona suositun Temptation Island Suomi -sarjan viidennen tuotantokauden pariskunnat. Sarjassa parit matkustavat viettelysten saarelle testaamaan parisuhdettaan viekkaiden sinkkujen keskellä.

Sarjan uudet parit esitellään keskiviikkona kotibileissä Helsingissä. Ilta-Sanomat näytti parien julkistuksen suorana lähetyksenä. Suora lähetys on nyt päättynyt.

Tilaisuuden juontaa Temptation Island -juontajana nähty Sami Kuronen.

Temppareiden kotibileissä kuultiin, mitä tulevalla tuotantokaudella on luvassa. Kuten juhliin kuuluu, oli luvassa myös musiikkia. Tilaisuudessa esiintyivät Jannika B ja radio Suomipopin aamulypsystä tuttu Hovimuusikko Ilkka.

Paikalla olivat myös sarjan viettelevät sinkut. Viettelysten saarella nähdään yhteensä 24 sinkkua, joiden tehtävä on saada parisuhdettaan testaavat rakastavaiset lankeamaan.

Lisävipinää tuovat jo kolmoskaudella Tempparit-soppaa keittäneet Pauliina ja Joonas, jotka saapuvat nyt eronsa jälkeen viettelysten saarelle sinkkuina.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?