Mika Häkkisen perhe poseeraa mykistävällä paratiisirannalla – Marketa-puoliso julkaisi kuvia unelmalomalta luksuskohteesta

Julkaistu:

loma
Mika Häkkinen matkusti perheensä kanssa Malediiveille.
Formula-tähti Mika Häkkisen perhe lomaili hiljattain upeissa paratiisimaisemissa Malediiveilla. Häkkisen perhe nautti luksuskohteena tunnettujen saarten henkeäsalpaavista maisemista ja mykistävistä hiekkarannoista.

Häkkisen Marketa-puoliso on julkaissut Instagram-tilillään mykistäviä kuvia perheen unelmalomalta. Kuvissa perhe poseeraa valkoisella hiekalla turkoosin meren edustalla ja nauttii ystävänpäiväillallisesta veden äärellä.

Häkkisillä on kolme yhteistä lasta: 5-vuotiaat kaksoset Lynn ja Daniel ja 8-vuotias tytär Ella. Mika Häkkisellä on lisäksi kaksi lasta liitostaan Erja Häkkisen kanssa: 13-vuotias Aina-tytär ja 18-vuotias Hugo-poika.
– Perhe on kaikki. Elämä on helpompaa, Marketa kirjoittaa perheen rantakuvan yhteydessä englanniksi.
Perheen lomakuvissa lapset poseeraavat iloisina tropiikissa. Rantakuvassa he poseeraavat snorkkeleiden kanssa ja illalliskuvassa parhaimpiinsa pukeutuneina.

Viime vuonna täysi-ikäistynyttä Hugoa ei kuitenkaan näy kuvissa. Mika Häkkinen kertoi viime syksynä, että Monacossa kasvanut Hugo aloittaa pian armeijan Suomessa.

– Hän on menossa sinne hirveän innoissaan. En ole hänelle viitsinyt hirveästi puhua aiheesta. Hän saa olla innoissaan ja itse sitten oppia, kun menee sinne, Häkkinen sanoi nauraen.

Hugo itse odotti kokemusta mielenkiinnolla.

– Armeija kuulostaa vaikealta ja rankalta, mutta mielenkiintoiselta, hän totesi.
Hugo nähtiin viime syksynä Suomessa, kun hän esiintyi muotinäytöksen mallina Gloria Fashion Show’ssa.

Marketa on julkaissut perheen unelmalomalta myös vauhdikkaan rantakuvan, jossa hän hyppii bikinit päällä rannalla. Kuvan taustalla siintää Malediivejen kuuluisia veden päälle rakennettuja taloja ja veneitä.
– Onnellisuus tulee sisältä, Marketa toteaa bikinikuvansa yhteydessä.

Marketa Häkkinen on käynyt Malediiveilla aiemminkin. Noin vuosi sitten hän julkaisi kuvia saarien kristallinkirkkaasta vedestä ja hiekkarannoilta. Tuolloin mukana olivat myös lapset Ella, Daniel ja Lynn.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt