Lauri Markkaselle kilahti yllättävä viesti Hollywood-legendalta – kehottaa koripallotähteä tapaamaan ”maanmies” Jasper Pääkkösen

Julkaistu:

suomalaistähdet
Lauri Markkanen sai Instagram-kuvaansa viestin, jossa Hollywoodin ohjaajalegenda kehottaa koripalloilijaa tapaamaan näyttelijä Jasper Pääkkösen.
Suomen kirkkain koripallotähti Lauri Markkanen julkaisi Instagramissa kuvan otteluunsa pelmahtaneesta yllättävästä vieraasta. Chicago Bullsissa pelaava Markkanen julkaisi tilillään kuvan, jossa häntä tervehtii pelikentällä Hollywood-legenda Spike Leetä.

– Mahtavaa tavata legenda Spike Lee, Markkanen hehkuttaa kuvatekstissä.
Suomalaistähti sai pian kuvaansa yllättävän viestin Leeltä. Menestyneen Blackkklansman-elokuvan ohjannut tähti kiitteli Markkasta mahtavasta pelistä ja esitti tälle yllättävän kehotuksen.

– Rakas Lauri, ilo oli minun puolellani, kun tapasimme. Pidin pelistäsi todella paljon, Spike Lee kirjoittaa Markkaselle.

– Sinun pitäisi tavata maanmiehesi Jasper Pääkkönen, kun voit. Minä ja hän olemme hyviä ystäviä. Voi hyvin viimeisellä neljänneksellä, ohjaaja toivottaa.

Lee ja Pääkkönen ystävystyivät Blackkklansman-elokuvan kuvauksissa. Yhdysvaltalaisohjaaja on kehunut Pääkköstä vuolaasti ja jopa vieraillut Suomessa näyttelijän ehdotuksesta. Lee nähtiin viime syksynä Rakkautta & Anarkiaa -festivaaleilla Helsingissä.


Pääkkösen tähdittämä ja Leen ohjaama Blackkklansman on ehdolla tulevana viikonloppuna järjestettävässä Oscar-gaalassa kuudessa eri kategoriassa. Pääkkönen paljasti IS:lle, että hän on osallistuu elokuvamaailman tärkeimpänä pidettyyn gaalaan.

Leen elokuva on gaalassa ehdolla muun muassa parhaasta ohjauksesta.
Ohjaajalegendan tavannut Lauri Markkanen luo tällä hetkellä menestyksekästä uraa Yhdysvaltain arvostetussa NBA-koripallosarjassa.

Markkanen on pelannut Chicago Bullsin riveissä mainiosti ja nakuttanut joukkueelleen pisteitä kovalla tahdilla.

Koripalloilija esitteli hiljattain elämäänsä Yökylässä Maria Veitola -sarjassa, jossa tv-katsojat pääsivät kurkistamaan hänen arkeensa Chicagossa.


Markkanen asuu kaupungin keskustan valtavassa pilvenpiirtäjässä yhdessä puolisonsa Verna Ahon ja parin pienen Alvar-pojan kanssa.

21-vuotiaan koripalloilijan kodista avautuu henkeäsalpaava näkymä kaupungin ylle. Markkanen paljasti, että omalla ovimiehellä ja ympärivuorokautisella valvonnalla varustettu asunto kustantaa hänelle kuukaudessa noin 7 000 dollaria eli reilut 6 100 euroa. Markkasen mukaan vuokra ei kuitenkaan ole Chicagon mittapuulla kallis.

– On se täällä vähän, Markkanen totesi ja kuvaili vuokratason Chicagossa olevan hyvin erilainen kuin Suomessa.
Markkanen kertoi Maria Veitolalle myös kuuluisuuden ja urheilutähteyden varjopuolista. Miljoonia tienaava mies on huomannut, että raha on tuonut mukanaan onnenonkijoita. Sekä tutut että tuntemattomat pyytävät Markkaselta rahaa mitä erilaisimpiin asioihin.

– On yläastekavereita ja lukiokavereita. Jotkut tulee vähän ovelammin kysymään, jotkut tulee suoraan, että voisitko rahoittaa tätä meidän juttua. Se on vähän omituista, Markkanen sanoo.

– Olen auttanut läheisimpiä, mutta en vanhoja tuttuja.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt