Anna: Salkkarit-tähti Esko Kovero on ollut yhdessä puolisonsa kanssa 40 vuotta: ”Ei nyt heti ole alttarille astelua näköpiirissä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Anna: Salkkarit-tähti Esko Kovero on ollut yhdessä puolisonsa kanssa 40 vuotta: ”Ei nyt heti ole alttarille astelua näköpiirissä”

Esko Kovero on ollut puolisonsa kanssa yhdessä 40 vuoden ajan. Alttarille pari ei kuitenkaan ole kiirehtinyt.

18.2.2019 21:04

Huippusuosittu tv-sarja Salatut elämät saavutti äskettäin merkittävän virstanpylvään, kun sarja täytti 20 vuotta. Sarjassa Ismo Laitelaa näyttelevä Esko Kovero, 60, on saavuttanut myös yksityiselämässään merkittäviä asioita: hän ja hänen avopuolisonsa ovat olleet Anna.fi:n mukaan 40 vuotta yhdessä.

Pari ei ole kuitenkaan tanssinut vielä häitä, vaikka yhteiseloa onkin kertynyt mittavat vuosikymmenet.

– Pitkän liiton salaisuutena on se, että alkuhuuma ja rakastuminen muuttuvat rakastettavaksi toveruudeksi ja ystävyydeksi. Ja siitäkin pystyy nauttimaan. Meidän kohdallamme tämä on natsannut, Kovero kertoo Anna.fi:ssä.

Pariskunta ei ole pitkästä yhteisestä historiastaan huolimatta astellut alttarille. Se ei Eskon mukaan tarkoita kuitenkaan sitä, etteikö niin voisi vielä joskus käydä.

– Meillä on mennyt ihan hyvin toistaiseksi näinkin. Ei nyt heti ole tällaista alttarille astelua näköpiirissä, mutta katsotaan. Aika näyttää, Kovero kuvailee Annan haastattelussa.

Esko Kovero Salatut elämät 20-vuotisjuhlapressissä Viking Line Mariellalla Helsingissä 25. tammikuuta 2019.­

Salattujen elämien ensimmäinen jakso esitettiin MTV3:lla 25. tammikuuta 1999. Kovero on ollut mukana alusta asti.

– Onhan se jotenkin käsittämättömän pitkä aika. Yksi sukupolvi on mennyt. Uskomatonta, miten nopeasti aika on kulunut, Kovero huokasi IS:n haastattelussa tammikuussa.

Kovero muisteli, ettei sarjasta löydy hänen lisäkseen kovinkaan montaa veteraania.

– Ei niitä kyllä ole. Ai niin, ohjaaja Mäkisen Kimmo on ollut yhtä pitkään kuin minä.

Pete Lattu, Esko Kovero ja Venla Saartamo Salkkareissa vuonna 1999.­

Ismon tuntevat kaikki. Ja monet sekoittavat edelleen oikean elämän Eskon Salkkari-Ismoon.

– Perheeni on kasvanut julkisuuteen, kuten minä itsekin. He tajuavat, että julkisuus kuuluu tähän työhön, kun melkein joka päivä mun naama heiluu tuolla, Kovero nauroi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?