Jakaako herttuaparien välirikko hovin kahtia? Prinssit Harry ja William harkitsevat äärimmäistä keinoa tulehtuneisiin väleihin

Julkaistu:

kuninkaalliset
Herttuaparien tulehtuneeseen tilanteeseen haetaan helpotusta jakamalla hovit.
Brittihovin ja erityisesti herttuatar Meghanin ympärillä on pyörinyt varsinainen kohujen sarja. Huhut prinssi Williamin ja prinssi Harryn viilenneistä väleistä, sekä herttuatar Catherinen ja herttuatar Meghanin välirikosta ovat velloneet kiivaina Britanniassa jo pitkään.

Herttuattarien välirikosta on liikkunut mitä erilaisempia teorioita. Kaksikon huhuttiin joulun alla jo solmineen ”välirauhan”, mutta brittilehdistön lähteet tyrmäsivät lopulta väitteet. Kaksikon on väitetty jo riitautuneen viime keväänä Meghanin ja prinssi Harryn häiden alla.


Kensingtonin palatsissa ollaankin oltu hyvin huolissaan Cambridgen ja Sussexin herttuattariin kohdistuneesta vihamielisestä kommentoinnista, joka on brittilehtien mukaan lisääntynyt huomattavasti viime aikoina.
Nyt prinssi Williamin ja prinssi Harryn epäillään erottavan kotitaloutensa tyystin erilleen toisistaan. Asiasta uutisoivat muun muassa The Mirror, Daily Mail ja The Sun.

Viimeiset 10 vuotta heidän käytössään on ollut yhteinen henkilökunta, mutta nyt heidän kuninkaalliset vastuunsa ovat alkaneet selvästi erota toisistaan. Muutoksen epäillään astuvan voimaan viikkojen sisällä, ennen Meghanin ja Harryn lapsen syntymää. Brittilehdet ovat arvioineet, että pienokainen syntyisi maaliskuussa tai huhtikuussa.


Lehtitietojen mukaan hovien jakamisen toivotaan vähentävän jännitettä herttuaparien välillä. Asiaa epäillään vauhdittaneen reilun viikon takainen artikkeli, jossa Meghanin ystävät yltyivät puolustamaan herttuatarta. Ystävät kertoivat olleensa huolissaan erityisesti siitä, miten riipivät kohut vaikuttavat raskaana olevaan herttuattareen ja hänen vauvaansa.

Prinssi Harryn ja prinssi Williamin kerrotaan tavanneen toisiaan kokouksissa, jossa he ovat sopineet asian yksityiskohdista.

– Nyt kun heillä on omat perheensä, he eivät enää nojaa toistensa tukeen kuten ennen. Heistä on tullut kaksi aivan erilaista ihmistä, joilla on erilaiset katsontakannat elämään, lähipiirin lähde kertoi The Sun -lehdelle.


Viime kuukausien aikana tulehtuneista väleistä on uutisoitu useaan otteeseen. Harryn ja Williamin välien kerrottiin repeilleen sen jälkeen, kun Harry ilmoitti kihlauksestaan Meghanin kanssa viime vuonna.

Prinssien yhteisen ystävän mukaan Harry ei uskonut veljensä yrittävän tarpeeksi, jotta Meghan olisi tuntenut olevansa tervetullut perheeseen.

Sussexin herttuapari valmistautuu parhaillaan muuttoon. He aikovat muuttaa uuteen asuntoonsa Windsorissa ennen lapsen syntymää.

Pariskunnan uutta kotia, Frogmore Cottagea on remontoitu varsin rivakoin ottein. Remontin on arvioitu maksavan veronmaksajille ainakin viisi miljoonaa puntaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt