Onko tässä kaikkien aikojen antavin gaala-asu? Kim Kardashianin, 38, rintoja peittivät vain ohuet remmit - Viihde - Ilta-Sanomat

Onko tässä kaikkien aikojen antavin gaala-asu? Kim Kardashianin, 38, rintoja peittivät vain ohuet remmit

Julkaistu: 18.2.2019 19:42

Kim Kardashian lipui kameroiden eteen mustassa muotiluomuksessa, joka peitti vain hädin tuskin seurapiirikaunottaren rintavarustuksen.

Sometähti, tv-persoona ja yrittäjä Kim Kardashian, 38, tunnetaan rohkeasta tyylistään. Kolmen lapsen äiti on kohauttanut usein mitä erilaisimmissa asukokonaisuuksissa, ja fanit seuraavat herkeämättä hänen tyylivalintojaan.

Nyt Kardashian käänsi jälleen päitä punaisella matolla, kun hän saapui vuosittaiseen Hollywood Beauty Awards -gaalaan Los Angelesissa eilen sunnuntaina.

Kardashian nousi limusiinistaan kameroiden eteen asussa, joka piti huolen siitä, että salamavalot räiskyivät tauotta.

Kardashian oli valinnut gaalaan ylleen mustan iltapuvun, joka jätti hyvin vähän mielikuvituksen varaan. Muotisuunnittelija Thierry Muglerin luoma asukokonaisuus peitti juuri ja juuri Kardashianin rintavarustuksen kriittisimmät osat.

Pitkän iltapuvun yläosa koostui nimittäin ainoastaan ohuista mustista kangassuikaleista, jotka pitivät kokonaisuuden hädin tuskin kasassa.

Asu ei ollut todellakaan käytännöllisimmästä päästä, sillä The Mirrorin mukaan Kardashianin oli vaikea istua ja hän joutui lavalle astellessaan varomaan herkeämättä liikkeitään, jottei mekko lipsahtaisi pois paikaltaan.

Kardashian oli gaalassa tukemassa hiusstylistiään Chris Appletonia, joka on jo vuosien ajan ollut hänen luottokampaajansa. Appleton nappasi gaalassa Vuoden kampaaja -palkinnon.

Kansainvälisissä medioissa kiinnitettiin välittömästi huomiota Kardashianin äärimmäiseen gaalatyyliin.

Lehdet löysivät myös nopeasti oivan vertailukohdan Kardashianin häkellyttävälle asulle. Mediat huomasivat nimittäin asun muistuttavan kohujulkkis Jodie Marshin hieman kyseenalaista kuuluisuutta nauttinutta ”tissivyö”-tyyliä vuodelta 2003.

Marsh tepasteli Lontoossa kameroiden eteen vain maastokuvioidut vyöt rintojensa peittona. Arvoitukseksi jää, onko Kardashianin asu saanut inspiraationsa suoraan Marshin vuosien takaisesta kohutyylistä, mutta lopputulokset kieltämättä muistuttavat toisiaan.

Jodie Marshin ”tissivyöt” kohauttivat vuonna 2003.

Kardashianilla ja hänen miehellään, rap-artisti Kanye Westillä on kolme lasta: North West, Saint West ja Chicago West.

Lehtitietojen mukaan pari odottaa tällä hetkellä neljättä lastaan. Vaikeista raskauksista kärsinyt Kardashian on kertonut raskauden olevan hänelle hengenvaarallinen, joten heidän kolmas lapsensa syntyi sijaissynnyttäjän avulla. Sijaissynnyttäjä synnyttää myös parin neljännen lapsen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?