Bull Mentula ja Maru-vaimo saivat lapsen! ”Tänään perheeseen tuli uusi mies”

Julkaistu:

vauva
Erittäin onnellinen Bull Mentula kertoo saaneensa tänään pienen pojan.
Yrittäjänä ja kehonrakentajana tunnettu Jari ”Bull” Mentula, 43, on saanut perheenlisäystä vaimonsa Maruzella ”Maru” Vaalikiven kanssa.

IS:n tavoittama Mentula vahvistaa perheen täydentyneen tänään uudella pikkumiehellä. Tampereen yliopistollisessa sairaalassa syntynyt pienokainen on mitoiltaan 49 senttiä ja 3200 grammaa.

– Tänään perheeseen tuli uusi mies. Tämä on parasta mitä mies voi kokea! Parempaa on vain saada kokea se uudelleen, onnellinen mies hehkuttaa.

Mentula kertoo, että pikkumiehen lisäksi myös hän ja Maru-vaimo voivat erittäin hyvin.
Mentula kertoi perheenlisäyksestä myös Instagramissaan, jonne hän julkaisi mustavalkoisen kuvan pienokaisen kädestä. Tunnisteiksi kuvaan on lisätty #minibull2 ja #prouddad.

– Viimeksi tunsin tämän 2017 kesällä ja nyt uudestaan...tunteen mitä ei voi kuvailla! Tänään Romeo ja Ronja on saanut pikkuveljen. Ensimmäinen kosketus...kosketus joka ei unohdu...kiitos Maru kun mahdollistit tämän uudelleen. Ja isä voi todella hyvin, Mentula kirjoittaa.
Pariskunnan perheeseen kuuluu myös alkukesästä 2017 syntynyt Romeo-poika. Marulla on myös entuudestaan yksi tytär, kouluikäinen Ronja.

Pari solmi kihlat vuonna 2015, ja vuoden kuluttua tanssittiin parin häitä tunnelmallisissa maisemissa Kreikassa.

Mentula on nauttinut isyydestä ja kertonut sosiaalisessa mediassa isyyden muuttaneen hänen elämänsä. Vuosi sitten Mentulan julkaisema kuva pienestä Romeo-pojasta aiheutti ihastusta, sillä häntä katsoessa ei voi olla huomaamatta Mentulan ja hänen poikansa huomattavaa yhdennäköisyyttä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt