Mari Valosaari avoimena tuoreesta avioerostaan – käytännön asiat vielä täysin auki: ”Olen vereslihalla”

Julkaistu:

avioero
Mari Valosaari ja hänen aviomiehensä Jontte Valosaari olivat naimisissa vajaat kuusi vuotta, mutta helmikuun alussa he kertoivat eroavansa. Pari ei tehnyt eropäätöstä keveästi.
Fitnesstähti ja liikunta-alan yrittäjä Mari Valosaari kertoi helmikuun alussa blogissaan, että hän ja hänen laulajapuolisonsa Jontte Valosaari ovat eronneet.

– Kaikki hyvä loppuu aikanaan. Joskus liian aikaisin, joskus liian myöhään, joskus juuri oikeaan aikaan. Tällaiselle päätökselle ei liene oikeaa tai väärää aikaa. Raskas päätös avioerosta on kuitenkin tehty, Mari Valosaari kirjoitti tuolloin blogissaan.

Pian eroilmoituksen jälkeen Mari Valosaari vieraili Relove Freda -liikkeen kutsuvierasavajaisissa, jossa hän kertoi asiasta lisää.

– Ero oli todella pitkään pohdinnassa, mutta päätös tehtiin nyt. Ratkaisu on oikea, mutta myös hyvin vaikea, raskas, surullinen ja pelottava.

Hän ei halua tarkemmin kertoa eroon johtaneita syitä, mutta mainitsee, ettei eroon liity muita osapuolia.

– En ole lamaantunut, mutta kuitenkin sen verran vereslihalla, että vielä on liian vaikeaa puhua asiasta.
Ero on niin tuore, että käytännön asiat ovat vielä auki. Pariskunnalla on iso maatila hevosineen ja muine kotieläimineen.

– Parhaillaan selvitellään, voisiko jompikumpi jäädä asumaan tilalle. Pyrkimys olisi, että minä jäisin siihen lasten kanssa.


Parilla on viisivuotias tytär Mila ja kohta kolme vuotta täyttävä poika Mio. Mio-poika oli mukana kutsuvierasavajaisissa.

– Emme ole vielä kertoneet lapsille erosta.

Mari Valosaari tuli tutuksi suurelle yleisölle Fitnesspäiväkirjat- ja Fitness TV -sarjoista. Jontte Valosaari tunnetaan erityisesti kappaleestaan Jos mä oisin sun mies.

Kaksikko tapasi ensimmäisen kerran vuonna 2008. He ystävystyivät, mutta heidän välilleen ei syntynyt suhdetta Jonten ihastumisesta huolimatta. Kesällä 2012 he tapasivat uudestaan ja siitä lähtien he olivat yhdessä. Parin häitä tanssittiin tasan vuosi seurustelun alkamisen jälkeen eli kesäkuussa 2013.