Lola Odusoga juontaa Seinäjoen Tangomarkkinat – säteili pestissä viimeksi kesällä 1996: tältä 19-vuotias missikaunotar näytti

Julkaistu:

tangomarkkinat
Lola Odusoga juontaa 35-vuotista taivaltaan juhlistavia Tangomarkkinoita tänä kesänä. Odusgoan juontajaparina nähdään Ismo Jokinen.
Seinäjoen Tangomarkkinat juhlii 35-vuotista taivaltaan suomalaisen iskelmä- ja tanssikulttuurin suurtapahtumana kesällä 2019. Viisipäiväinen festivaali järjestetään 10.–14. heinäkuuta.

Juhlatunnelma tiivistyy huippuunsa perjantaina 12. heinäkuuta jolloin Seinäjoki Areenan suurestradilla nähdään Tangomarkkinoiden 35-vuotisjuhlakonsertti. Konsertissa nähdään lukuisia aiempien vuosien tangokuninkaallisia.

Tangolaulukilpailun finaalikilpailut juontavat tänä vuonna Lola Odusoga ja Ismo Jokinen.

Juontaja ja Miss Suomi 1996 Lola Odusoga nähdään finaalijuontajana jo toistamiseen. 41-vuotias Odusoga toimi edellisen kerran toisena seremoniamestarina missivuotenaan.


Odusoga nähdään tällä hetkellä Selviytyjät Suomi -sarjassa, jossa hän on niittänyt mainetta ovelana kilpailijana, joka taktikoi tarkasti jokaisen siirtonsa. Odusoga on kertonut, että hän valmistautui sarjaan katsomalla jokaisen sen yhdysvaltalaisversion tuotantokauden.

Toimittajana, viestintäkouluttajana ja MTV3:n ruututoimittajana tunnettu Jokinen on myös tuttu kasvo tangoyleisölle. Hän on toiminut Tangomarkkinoilla muun muassa toimittajana, kouluttajana sekä juontotehtävissä.

– Olen ollut monenlaisissa tehtävissä Tangomarkkinoilla aiemmin, ja odotankin innostuneena paluuta tangon pyörteisiin. Lähden mielelläni aistimaan Tangomarkkinoiden ainutlaatuista tunnelmaa, Jokinen kertoo.

– Lolan valinta juontajaparikseni on mieluinen, sillä arvostan hänen ammattitaitoaan, sanavalmiuttaan ja kokemustaan erittäin korkealle. On tärkeää, että juontajakumppaniin voi luottaa, sillä suorassa lähetyksessä voi sattua mitä tahansa, hän jatkaa.


Tämän vuoden tangolaulukilpailun loppukilpailut järjestetään kaksiosaisena Tangomarkkinoiden aikaan. Torstaina 11. heinäkuussa kilpailee 6 mies- ja 6 naislaulajaa. Tässä kilpailukonsertissa tuomaristo väistyy tuomarointitehtävistä ja Kisa-Areenan konserttiyleisö pääsee valitsemaan suosikkinsa 3 mies- ja 3 naislaulajaa jatkoon.

Kilpailu huipentuu lauantaina 13. heinäkuuta Kuninkaalliseen Finaaliin, jossa valitaan vuoden 2019 Tangokuningas ja Tangokuningatar.

Finaalikilpailut nähdään ja kuullaan AlfaTV:llä, Järviradiossa sekä netin välityksellä osoitteessa permanto.fi.