Elastinen julkaisi iloisen vauvauutisen sosiaalisessa mediassa: prinsessa on täällä - Viihde - Ilta-Sanomat

Elastinen julkaisi iloisen vauvauutisen sosiaalisessa mediassa: prinsessa on täällä

Elastinen julkaisi suloisen kuvan vastasyntyneestä tyttärestään.

16.2.2019 19:01

Elastinen ei päässyt eilen järjestettyyn Iskelmä-gaalaan, vaikka hänen oli alun perin määrä esiintyä tilaisuudessa. Tietojen mukaan Elastinen oli parhaillaan synnytyssairaalassa vaimonsa kanssa.

Tänään artisti on julkaissut Instagram-tilillään herttaisen kuvan hänestä ja tyttärestään. Kuvassa hän pitelee vastasyntynyttä lastaan hellästi.

– Hän on täällä, lukee kuvan kuvatekstissä.

Kuvan tunnisteiksi hän on merkinnyt sanat prinsessa, supervoimii ja kiitos.

Kuva on saanut hetkessä valtavasti tykkäyksiä ja onnitteluja satelee nopealla tahdilla.

– Onnea koko perheelle ja pikkuiselle isoveikalle tuli nyt suojeluhommia, kun sisko syntyi.

Vaikka Elastinen, eli Kimmo Laiho, on ollut julkisuuden henkilö jo yli 20 vuotta, hän on aina pysynyt hyvin vaitonaisena yksityiselämästään. Perhettään hän varjelee erityisen tarkkaan.

Elastinen on aiemmin kuvaillut IS:n haastattelussa maailmansa mullistuneen esikoisena syntymän jälkeen. Elastisen ja hänen Riina-vaimonsa esikoispoika syntyi helmikuussa 2017, joten sisaruksilla on melko tarkkaan kahden vuoden ikäero.

Elastinen kertoi elämäänsä tulleen rutkasti enemmän vastuullisuutta ja varmuutta isyyden myötä.

– Totta kai isäksi tulo tulee varmasti kuulumaan musiikissani ja näkyy varmasti minussa hahmonakin. Isyys on varmasti tehnyt minusta uuden version itsestäni, Elastinen sanoi IS:lle vuonna 2017.

– En usko, että vanhemmuus ikinä on sellaista, mihin pystyisi täydellisesti valmistautumaan. Sen oppii siinä matkan varrella, räppäri kuvaili tuolloin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?