Olli Lindholmin läheinen ystävä Karri Kivi tuli Iskelmä Gaalassa julkisuuteen – huoli Ollista kasvoi viimeisten kuukausien aikana

Olli Lindholmin oli määrä esiintyä perjantain Iskelmä Gaalassa Tampereella. Nyt gaalassa kunnioitettiin laulajan muistoa.

15.2.2019 19:25

Olli Lindholm oli tuttu näky Iskelmä Gaalassa. Vuosien saatossa Lindholm sekä tämän luotsaama Yö-yhtye ovat voittaneet gaalassa useita palkintoja, joiden joukkoon mahtuvat muun muassa vuoden miesartistin sekä vuoden yhtyeen pystit.

Tämän vuoden Iskelmä Gaala järjestetään Tampereella tänään perjantaina – vain kolme päivää rakastetun laulajan poismenon jälkeen. Olli Lindholmin oli alkuperäisten suunnitelmien mukaan tarkoitus esiintyä tapahtumassa ja Yö puolestaan on ehdolla vuoden yhtyeeksi.

Iskelmä Gaalan lavalle nousi Lindholmin läheinen ystävä, Porin Ässien entinen päävalmentaja Karri Kivi. Kivi on tätä ennen kieltäytynyt täysin kommentoimasta rakkaan ystävänsä kuolemaa.

Näin Kivi puhui tilaisuudessa:

– Rakkaat musiikin ystävät, Olli Lindholm on poissa. Miksi? Hänen mummonsa jo aikoinaan sanoi 4-vuotiaalle Ollille, että: rauhaton poika, tulepas tänne. Olli oli ainoa ihminen maailmassa, joka tiesi kaikki mun asiat sataprosenttisesti. Hänellä oli aina oikeat sanat. Aina, 20 vuoden aikana.

– Eilen sain viestin eräältä pappisrouvalta. Hän sanoi, että tee aina tästä eteenpäin, Karri, niin kuin Olli halusi sinun tekevän. Se on aika helppoa, koska olen tähän mennessäkin tehnyt niin. Nyt täytyy vain miettiä kenelle soittaa?

– Perhe, bändiläiset, läheiset, ystävät olivat Ollille ylitärkeitä. Lapset Ossi ja Ella tietysti jalokiviä. Olli oli meille kaikille tuki ja turva, järkkymätön itseironian mestari. Tyypillistä Ollille oli, että hän eli kaikki tunteet täysillä. Siksi hän saavutti elämässä niin paljon ja koki niin paljon

– Puhuimme Ollin kanssa vuosia hänen jaksamisestaan. Mutta erityisesti viime kuukausina olin ensimmäisen kerran todella huolestunut. Joka ainoassa keskustelussa ja tapaamisessa koetin kaikella tavoin saada häntä hiljentämään vauhtia. Kaikki, jotka Ollin tunsitte, tiedätte että se oli turha toivo. Hän eli aina täysiä. Kenenkään ihmisen kestäminen ei ole loputonta.

– Lepää rauhassa, rauhaton ystävä.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?