Saara Aallon kilpakumppani diivaili ja närkästytti – vaati Dancing on Ice -ohjelman tuottajia tuomaan hänelle shamaanin kuvauspaikalle

Julkaistu:

Tositv-tähti Gemma Collins aiheutti jatkuvasti päänvaivaa Dancing on Ice -ohjelman tuottajille.
Saara Aalto kilpailee parhaillaan suositussa Dancing on Ice -ohjelmassa Britanniassa. Yksi Aallon kilpakumppaneista ohjelmassa oli Gemma Collins, brittiläinen tositv-tähti, joka tuli tunnetuksi The Only Way Is Essex -sarjasta.

Gemma Collins, 38, herätti närkästystä ohjelman katsojissa kauden alusta asti. Collins sortui jatkuvasti diivailuun ohjelman kulisseissa, eikä draamalta vältytty myöskään suorissa lähetyksissä. Collins ajautui muun muassa riitoihin ohjelman juontajan Holly Willoughbyn kanssa sekä suuttui tuomareiden kritiikistä niin rajusti, että uhkasi lopettaa kisan kesken.
Collins myös vakuuttui, että Dancing on Icen kuvauspaikkana toimiva studio on kirottu. Collinsin mukaan studio oli täynnä negatiivista energiaa, kertoo Mirror.


Collins vaatikin ohjelman tuottajia häätämään pahat henget tuotantoyhtiö ITV:n studiolta. Tuottajat tekivät työtä käskettyä ja hälyttivät paikalle shamaaniksi ja parantajaksi itseään kutsuvan Sue Holmesin. Kaksikko toteutti kuvauspaikalla rituaalin, jonka tarkoituksena oli poistaa studion negatiivinen energia.

– Gemma kertoi minulle, että hän pystyi aistimaan jäällä jonkin laista negatiivista energiaa, mikä ei tuntunut hänestä hyvältä, Holmes kommentoi Mirrorille.

Holmes kertoi toteuttaneensa studiolla eräänlaisen seremonian, jonka avulla hän pystyi poistamaan tilasta kaiken negatiivisen energian.

– Minun tehtäväni oli paikantaa sieltä kaikki sellainen energia, joka ei ollut harmonista tai onnellista. Paransin tilan energian ja samalla tein myös Gemman kanssa parantavia harjoituksia, kertoi Holmes.
Kaksi viikkoa sitten Collins kaatui pahasti jäällä kesken suoran lähetyksen. Holmesin mukaan parantavan rituaalin tavoitteena oli parantaa naisen itseluottamusta, jotta tämä pääsisi traumaattisesta tapahtumasta yli.

– Hänen täytyi päästä yli siitä shokista ja traumasta, minkä kaatuminen hänelle aiheutti. Nyt hän voi tuntea olonsa mukavammaksi ja onnellisemmaksi jäällä, Holmes avasi rituaalin tarkoitusta.

Dancing on Ice on yksi Britannian katsotuimpia viihdeohjelmia. Suomessa ohjelmaa näytetään Nelosella sunnuntaisin, kaksi viikkoa Brittien lähetysaikataulusta jäljessä.

Collins on jo pudonnut kilpailusta.