Tällainen oli Tähdet, tähdet -kilpailija Heidi Kyrön tuiki tavallinen viikko – kriisi iski ennen suoraa lähetystä

Julkaistu:

viikko kuvina
Laulaja, radiotoimittaja Heidi Kyrö kuvasi viikkonsa tapahtumat ja kertoi hetkistä niiden takana.

Kilpailet MTV3:n Tähdet, tähdet -ohjelmassa. Millaisia viikkosi ovat?

– Käyn Helsingissä 3-4 kertaa viikossa. Viikko-ohjelma pitää sisällään itse lauluharjoittelua, koreografian opettelua, kameratreenejä, esiintymislookin suunnittelua ja inserttikuvauksia, sekä tietenkin sunnuntaiden suorat lähetykset. Lisäksi samalla hoituvat myös tapaamiset median kanssa. Tämän periodin aikana ehdin opettaa muutamia lauluoppilaitakin.

Työskentelet myös radiojuontajana. Miten suunnittelet, mitä radiossa puhut?

– Tällä hetkellä olen tauolla radiojuontajan pestistäni. Yleisesti puheenaiheet määräytyvät päiväkohtaisten pääaiheiden kautta sekä myös omien, tärkeinä pitämieni aiheiden innoittamana. Pyrin saamaan kuulijat aktiivisesti mukaan lähetyksiin ja parasta onkin, kun eletään hetkessä ajankohtaisten asioiden, vaikkapa sään tai muumimukien jonottamisen ehdoilla.

Mikä on ollut viimeisin elämän kohokohta?

– Tähdet, tähdet -ohjelman ensimmäinen livelähetys oli iso juttu. En olisi ikinä uskonut, että kymmenen saman alan ihmistä voi hitsautua näin nopeasti yhteen porukaksi, jonka kanssa on vilpittömän hauskaa yhdessä. Jaetaan kaikki jännityksestä onnistumisen riemuun. Tuskin maltan taas odottaa seuraavaa lähetystä!

Maanantai


Tiistai


Keskiviikko


Torstai


Perjantai


Lauantai


Sunnuntai

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt