Mentalisti Noora Karman avioliitto on ohi – onnea kesti vain yhdeksän kuukauden ajan

Julkaistu:

ero
Mentalisti Noora Karma on eronnut puolisostaan Jani Strömsholmista.
Mentalisti Noora Karma ja hänen puolisonsa Jani Strömsholmin avioero on astunut voimaan. Itä-Uudenmaan käräjäoikeudesta vahvistetaan IS:lle, että eron toista vaihetta on haettu keskiviikkona 13. helmikuuta.

Lopullisesta avioerosta kertoi ensimmäisenä Seiska.

Karma haki alun perin avioeroa yksin viime toukokuussa. Tuolloin parin näyttävistä häistä oli kulunut vain yhdeksän kuukautta.

Karma ja Strömsholm avioituivat Helsingissä, Puotilan kappelissa syyskuussa 2017. Liiton myötä Karma otti käyttöönsä miehensä sukunimen.

Karma kommentoi avioerohakemustaan toukokuussa Facebookissa. Hän toivoi parin selättävän vaikeudet eron harkinta-ajan aikana.

– Meneillä on harkinta-aika jonka jälkeen toivomme sydämistämme että voisimme jatkaa elämää vielä yhdessä... Ero on aivan viimeinen ratkaisu, Karma kirjoitti.


Myöhemmin mentalisti totesi IS:n haastattelussa, että harkinta-aika on olemassa juuri siksi, että sen aikana voi pohtia, mikä olisi lopulta paras ratkaisu.

– Avioerohakemus on vireillä, mutta meillä on harkinta-aika ja toivomme, että rakkaus voittaa. Harkinta-aika on hyvästä syystä keksitty, Karma kertoi viime kesänä IS:lle.

Pari asui yhdessä Sipoon-kodissaan avioerohakemuksesta huolimatta ja vietti joulua yhdessä saman katon alla. Mukana olivat myös Nooran aiemmasta liitosta olevat lapset. Karma oli naimisissa espanjalaisen taikurin Alfonso Riosin kanssa vuoteen 2013.

– Vietämme kaikki joulun kotona oman perheen ja vanhempieni kanssa, Karma kommentoi IS:lle joulukuussa.


Karma kertoi aiemmin julkisuudessa, että eron syynä olivat pariskunnan keskinäiset ristiriidat. Hän ei halunnut paljastaa tarkemmin, millaisista erimielisyyksistä oli kyse ja mikä lopulta johti eropäätökseen.

– Mutta sanotaan se, että minä olen vähän konservatiivinen ihminen. Menen naimisiin rakkaudesta, ja siinä on isot panokset. Samaa toivon toiselta osapuolelta, mentalisti linjasi IS:lle viime heinäkuussa.

Karma ja Strömsholm seurustelivat parin vuoden ajan ennen avioitumistaan. Karma kertoi suhteen alkuaikoina IS:lle, että häntä ja Jania yhdistivät terveelliset elämäntavat ja samat mielenkiinnon kohteet. Pari kihlautui vuonna 2016.

Karma on kertonut Länsiväylä-lehden haastattelussa, että hän ja Jani tapasivat toisensa lenkkipolulla Vuosaaren Aurinkolahdessa ja urheilullinen yhteiselo alkoi.