Kauneuskirurgin kanssa seurusteleva laulaja Nisa Soraya, 61, avoimena leikkauksistaan: ”Minulle on tehty kaikenlaista” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kauneuskirurgin kanssa seurusteleva laulaja Nisa Soraya, 61, avoimena leikkauksistaan: ”Minulle on tehty kaikenlaista”

Laulaja Nisa Soraya on seurustellut eteläamerikkalaisen plastiikkakirurgin kanssa jo 20 vuoden ajan.

14.2.2019 14:12

Laulaja Nisa Soraya, 61, on sirkeä ja eläväinen, ei ollenkaan kuusikymppisen oloinen. Ikä ei näy myöskään sileästä ihosta. Soraya myöntää käyttäneensä ikää häivyttäviä apukeinoja - ja miksi ei olisi käyttänyt, koska oma miesystävä on kauneuskirurgi.

– Olemme olleet yhdessä noin 20 vuotta. Meillä on yhteinen koti Kanarialla, mutta nyt asun siellä yksin, Nisa Soraya kertoo.

Miesystävä on kotimaassaan Perussa sairaan äitinsä luona.

– Hän tulee kyllä takaisin, mutta latinomiehille perhe ja äiti ovat niin tärkeitä, että hänen pitää nyt olla äitinsä luona.

Nisa Soraya vuonna 1997.­

Nisalle on tehty erilaisia operaatioita.

– Olen ollut hänen luotettavissa käsissään, joten minulle on tehty kaikenlaista. Ulkonäkö ei ole esiintymisessä tärkeintä, mutta esiintyjänä tuntuu hyvältä, jos kaikki on kunnossa.

Kun on esiintynyt koko ikänsä, lopettaminen ei tunnu houkuttelevalta. Soraya kertoo idolistaan ranskalaislaulaja Charles Aznavourista, joka teki kiertueen Japanissa 94-vuotiaana.

– Hän palasi kiertueelta kotiin Ranskaan, nautti illallisen ystäviensä kanssa ja kuoli seuraavana päivänä. Noin minäkin haluaisin mennä, esiintyä viimeiseen asti, Nisa hihkaisi Marko Björsin suunnitteleman Cosmic-korusarjan julkaisujuhlissa.

Pakistanilaisisän ja ranskalaisäidin tytär syntyi Englannissa, mutta kasvoi Ranskassa ja Singaporessa. Nisa Soraya pamahti meillä koko kansan tutuksi vuoden 1981 euroviisukarsinnoissa. Hän esiintyi kisassa yhdessä Markku Aron kanssa.

Nisa hurmasi suomalaiset eksoottisella kauneudellaan ja välittömyydellään. Suursuosiota nauttinut Aro otti kaunottaren mukaansa keikoille ja Nisa julkaisi sooloalbumeita.

Julkisuus Nisan ympärillä väheni hänen alkaessaan viettää yhä enemmän aikaansa Kanarialla sekä sukunsa luona Ranskassa ja Aasiassa.

– Olin juuri Bangladeshissä tapaamassa isän puoleista sukua ja Singaporessakin pitäisi käydä useammin, laajan suvun omaava Nisa sanoo.

Markku Aro ja Nisa Soraya vuonna 1980.­

Suomessa ollessaan hän esiintyy torstaisin The Cock-ravintolassa Helsingissä Kasarmitalon laidalla.

– Teen myös muita keikkoja, sillä tänne on helppo tulla Ranskasta tai Kanarialta, Nisa mainitsee.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?