Satu Taiveaho, 42, kertoo Seurassa eron jälkeisestä elämästään – viihtyy sinkkuna: ”Mihinkään tindereihin en mene” - Viihde - Ilta-Sanomat

Satu Taiveaho, 42, kertoo Seurassa eron jälkeisestä elämästään – viihtyy sinkkuna: ”Mihinkään tindereihin en mene”

Julkaistu: 14.2.2019 10:02

Satu Taiveaho avautuu Seura-lehdessä uudesta elämänvaiheestaan sinkkuna.

Kansanedustaja Antti Kaikkonen ja ex-puoliso, poliitikko Satu Taiveaho kertoivat avioerostaan viime syksynä. Politiikan superpariksi usein tituleeratun parin liitto kesti 10 vuoden ajan.

– Eromme oli varmasti monelle yllätys, mutta ei se sitä meille itsellemme ollut, Kaikkonen kommentoi asiaa Ilta-Sanomille marraskuussa.

Nyt Taiveoaho kertoo Seurassa uudesta eron jälkeisestä elämäntilanteestaan. Hän viihtyy tällä hetkellä sinkkuna, eikä aio etsiä seuraa varsinkaan deittisovelluksien kautta.

– Missä törmäisin keneenkään, kun en käy missään. Mihinkään tindereihin en mene, Taiveaho vannoo Seuran haastattelussa.

– Olen siinä vanhanaikainen, haluan olla ainoa enkä osa testattavien joukkoa, hän lisää.

Taiveaho kertoo Seurassa kuitenkin kaipaavansa jossakin vaiheessa elämäänsä toista ihmistä ja läheisyyttä arjen askareiden keskelle.

– Uskon löytäväni vielä rakkauden. Luotan sen tulevan silloin, kun vähiten odotan, Taiveaho kertoo Seura-lehdessä.

Kaikkonen ja Taiveaho toimivat kahden lapsen, tytön ja pojan, sijaisvanhempina.

Kaikkonen kertoi Ilta-Sanomille marraskuussa, että nelihenkinen perhe asui eron jälkeen saman katon alla Tuusulassa sijaitsevassa 120-neliöisessä omakotitalossa. Loppuvuodesta Taiveaho muutti lasten kanssa Riihimäelle, kun taas Kaikkonen jäi asumaan perheen entiseen kotiin.

Satu Taiveaho kertoi Anna-lehdelle joulukuussa, kuinka joutui luopumaan erossa puolisonsa lisäksi kodista, hevosista ja kotikunnastaan.

Taiveaho kertoi itkeneensä monta päivää ennen eropaperien toimittamista käräjäoikeuteen.

– En meinannut millään pystyä viemään papereita. Luulin, että vaikein oli jo takana, kun päätös oli tehty ja paperit allekirjoitettu, mutta ei. Siinä jökötin viraston parkkipaikalla ja puristin eropapereita käsissäni. Olin itkenyt monta päivää, silmät olivat turvoksissa ja olin väsynyt ja tuskainen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?