Tuure Boelius juhli täysi-ikäistymistään railakkaissa tunnelmissa Espanjassa - palokunta ja poliisi tarvittiin paikalle: ”Tuumin vain, että korkki auki”

Julkaistu:

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa tiensä suomalaisten sydämiin tanssinut Tuure Boelius täytti tammikuussa 18-vuotta.
Tubettajana ja laulajana menestynyt Tuure Boelius tuli tammikuun alussa täysi-ikäiseksi. Syntymäpäiviä juhlittiin Barcelonassa lähes kymmenen hengen porukalla. Matkaan tuli ylimääräistä draamaa, kun majapaikan edessä pamahti.

– Talon edessä olevassa roskiksessa räjähti heti ensimmäisenä iltanamme. Katselimme parvekkeelta, kun palokunta ja poliisit saapuivat paikalle, Boelius kertoo.

Räjähdys ei aiheuttanut vahinkoa ympäristölle, joten Tuure ei pelästynyt.

– Olin sen verran juhlafiiliksissä. Tuumin vain, että korkki auki, Tuure nauraa.


Hän juhli täysikäisyyttä täysillä.

– Minulla meni ensimmäisen kerran elämässäni kunnolla muisti, Tuure tunnustaa Ilta-Sanomille.

Aikuisikään pääseminen tuntuu mukavalta.

– On hienoa olla 18-vuotias. Ennen en päässyt aina mukaan, jos ystävät lähtivät juhlimaan. Piti jäädä kotiin.

Boelius saapui viettämään iltaa uuden Cosmic-korusarjan julkistusjuhliin. Korusarjan suunnittelija on Marko Björs. Tuuren oikeasta kädestä näkyi tatuointi, jossa kaksi miestä suutelee.

– Otin tämän viime vuonna Tanssii tähtien kanssa -ohjelman aikoihin. Tekeminen ei kestänyt kauaa, mutta sattui aika lailla. Tämä ei liity mihinkään omaan suhteeseeni, Tuure ilmoittaa.


Hän ei halua kertoa, onko tällä hetkellä sinkku. Yleensä se tarkoittaa, että vähintäänkin seurustelu ellei jotain vakavampaakin on käynnissä.

– Seurustelin viime vuonna, mutta se päättyi. Voi olla, että se oli ensimmäistä kertaa oikein rakkautta eikä ihastusta. Se ei vaan jatkunut pidemmälle, Tuure kertoo paljastamatta enempää.

Tuure saa yhteistyötarjouksia monilta tahoilta.

– Osasta joudun kieltäytymään. En lähtenyt mukaan isoon tv-ohjelmaan, koska se olisi vienyt niin paljon aikaa muilta hommilta. Muita uusia asioita julkistetaan nyt keväällä, myös toinen uusi tv-kuvio, Tuure väläyttää tulevaa.