Olli Lindholm hurmasi suomalaiset Vain Elämää -ohjelmassa kaksi vuotta sitten - perjantaina nähtävässä spesiaalijaksossa nähdään laulajan ikimuistoisimmat hetket

Julkaistu:

Nelonen haluaa erikoisjakson avulla muistaa maanantain ja tiistain välisenä yönä edesmennyttä laulajaa.
Suomessa on tuskin ketään, joka ei olisi kuullut Olli Lindholmista tai tämän luotsaamasta Yö-yhtyeestä. Lindholmista tuli koko kansan Olli viimeistään keväällä 2017, kun hän osallistui Nelosen suuren suosion saavuttaneen Vain Elämää -ohjelman kuudennelle kaudelle.

Nyt Nelonen on päättänyt muistaa edesmennyttä laulajaa. Kanava on lisännyt perjantain ohjelmistoonsa puolentoista tunnin mittaisen Vain elämää: Olli Lindholm Specialin. Entisen Vain Elämää-tähden sekä Nelosen toisen kiintosuosikin, The Voice of Finlandin tähtivalmentajana toimineen Lindholmin muistoa kunnioittava ohjelma nähdään Nelosella kello 21.30 alkaen.

Nelosen televisiojohtaja Ville Toivonen kertoi Ilta-Sanomille, että perjantaina nähtävä erikoisjakso on kanavan tapa muistaa Lindholmia ja tämän Vain Elämää -matkaa. Ohjelmassa nähdään Lindholmin ikimuistoisimpia ja mieleenpainuvimpia hetkiä tämän ajalta Espanjan Mondan linnassa, jossa ohjelman kuudes tuotantokausi kuvattiin.

– Ohjelma on kooste Ollin Vain elämää -kaudesta. Kyseessä ei ole vain Ollin oma päivä vaan kooste Ollin hetkistä eri päiviltä. Kaikkia esityksiä ei varmastikaan saada mahtumaan mukaan. Ohjelmaa leikataan juuri ja se valmistuu todennäköisesti vasta perjantaina, totesi puolestaan Nelonen Median tuottaja Kati Parkkonen.


Vain Elämää on yksi Nelosen historian suosituimmista ohjelmista, jota on kuvattu yhteensä yhdeksän tuotantokauden verran. Vain Elämään kuudes kausi, jolla myös Lindholm oli mukana, oli ensimmäinen, joka kuvattiin Hirvensalmen satulinnan sijaan Espanjan Mondan linnassa. Sitemmin Espanjassa kuvattiin myös ohjelman kahdeksas kausi, joka muistetaan erityisesti Terhi Kokkosen dramaattisesta poistumisesta kesken kuvausten.