Fuengirola.fi: Jari Sillanpään keikkatauko loppuu – konsertoi huhtikuussa Espanjassa: lisää esiintymisiä julkaistaan lähiaikoina

Julkaistu:

Siltsu palaa lavoille
Sillanpää palaa lavoille Málagassa.
Fuengirola.fi-sivun mukaan Jari Sillanpään keikkatauko loppuu huhtikuun 27. päivä, kun hän konsertoi yli tuhatvuotisessa Sohailin linnassa Fuengirolan kupeessa.

– Tästä tulee hieno juttu. Rakennamme lavalle intiimin tunnelman kynttilöineen päivineen. Orkesterikin on pieni, kitara, puhaltimet ja koskettimet, Sillanpää kertoo ”Fuge-lehdelle”.

Ilta Sohailissa avaa Sillanpään keikkailun pitkän tauon jälkeen. Lisää esiintymisiä julkaistaan lähiaikoina.

Sillanpää ja Fuengirolan pormestari Ana Mula järjestivät keskiviikkona tiedotustilaisuuden konsertin tiimoilta. Sen yhteydessä käydyissä keskusteluissa avattiin ovia jo tulevillekin yhteistyöprojekteille.

Sillanpää teki yllätysesiintymisen jo tammikuussa Fuengirolassa.

Hän ilmestyi lavalle vierailevaksi solistiksi Juha Lanun johtaman Matkin Colea -yhtyeen keikan aikana Ravintola Kukossa. Hän esitti kappaleet Nature Boy ja Lia.

– Jari tuli aivan yllättäen lavalle ja lauloi kaksi biisiä. Yleisö oli aivan haltioissaan, Fuengirola-lehden päätoimittaja Antti Pekkarinen kertoi tuolloin Ilta-Sanomille.

Pekkarinen myöntää äimistyneensä, kun Lanu pyysi häntä juontamaan Sillanpään lavalle. Paikalla oli 50–60 ihmistä, joista valtaosa oli suomalaisia.

Fuengirolassa elää aktiivinen suomalaisyhteisö. Sillanpäällä on huoneisto Bénalmadenan huvivenesataman alueella.

– Kyllä Jari aika paljon on Aurinkorannikolla, mutta ei hän käy baareissa esiintymässä, sanoo Pekkarinen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt