The Voice of Finland jatkuu heti torstaina – Nelonen kertoo nyt, miten tähtivalmentajan poismeno huomioidaan lähetyksessä - Viihde - Ilta-Sanomat

The Voice of Finland jatkuu heti torstaina – Nelonen kertoo nyt, miten tähtivalmentajan poismeno huomioidaan lähetyksessä

Olli Lindholm oli yksi The Voice of Finlandin neljästä tähtivalmentajasta. Nelonen aikoo huomioida laulajan poismenon torstain lähetyksessä.

Olli Lindholm ehti toimia The Voice of Finlandin tähtivalmentajan lähes viiden vuoden ajan.­

13.2.2019 14:05

Maanantain ja tiistain välisenä yönä menehtynyt Olli Lindholm oli paitsi legendaarisen Yö-yhtyeen nokkamies, myös rakastettu tähtivalmentaja Nelosen suositussa laulukilpailussa, The Voice of Finlandissa.

Lindholm ehti toimia ohjelmassa tuomarina ja tähtivalmentajana neljän vuoden ajan. Hänet nähdään myös ohjelman viimeisimmällä tuotantokaudella yhdessä Anna Puun, Toni Wirtasen sekä Redraman kanssa. The Voice of Finlandin kahdeksatta tuotantokautta näytetään parhaillaan Nelosella torstaisin sekä perjantaisin.

Tähtivalmentajan poismeno tuli suurena järkytyksenä paitsi Lindholmin kollegoille ja kanssatuomareille ohjelmassa, myös The Voice of Finlandin tuotantoyhtiölle ITV Studios Finlandille sekä ohjelmaa sen alusta asti näyttäneelle Neloselle. Ohjelman seuraava jakso nähdään Nelosella torstaina – vain muutama päivä Lindholmin poismenon jälkeen.

Olli Linhdolm toimii The Voice of Finlandin tähtivalmentajana myös kuluvalla kaudella yhdessä Redraman, Anna Puun ja Toni Wirtasen kanssa.­

Vaikka ohjelma jatkuukin Nelosella suunnitellusti, ei tähtivalmentajan kuoleman aiheuttamaa järkytystä ja surua voida sivuuttaa. Nelosen televisiojohtaja Ville Toivonen kertoo, että Lindholmia tullaan muistamaan torstaina nähtävässä jaksossa.

– Ohjelman yhteyteen on rakennettu erillinen kunnianosoitus Olli Lindholmille. Sen tarkempaa sisältöä en osaa vielä kuvailla, mutta haluamme tällä tavoin kunnioittaa hänen muistoaan, Toivonen kertoo Ilta-Sanomille.

Toivonen vahvistaa, että The Voice of Finland tullaan näkemään Nelosella tavalliseen tapaan aina maaliskuun loppuun asti. Toivosen mukaan kaikki ohjelman livelähetyksiä edeltävät jaksot on jo saatu purkkiin, kuten ääni ratkaisee- sekä kaksintaisteluvaiheet.

– Live-lähetysten olisi määrä alkaa huhtikuun alussa, mutta siitä mitä niiden suhteen nyt sitten tapahtuu, ei ole vielä mitään tietoa. Meidän täytyy istua alas tuotantoyhtiön kanssa ja palaveerata. Kaikki on vielä ihan auki, toteaa Toivonen.

Ohjelman livelähetyksiä edeltävät jaksot, kuten ääni ratkaisee -vaihe, on jo kuvattu. Olli Lindholmin tiimiin valikoituneiden laulajien kohtalo on vielä epäselvä.­

Toivosella ei toistaiseksi ole vastausta siihen, tullaanko Olli Lindholm mahdollisesti korvaamaan The Voice of Finlandin livelähetyksissä toisella valmentajalla. Hän ei myöskään tiedä, mitä käy Olli Linhdolmin tiimiin ääni ratkaisee -vaiheessa valikoituneille laulajille tai nähdäänkö heitä livelähetyksissä laisinkaan.

– Kaikki on vielä täysin auki, toistaa Toivonen.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun The Voice of Finland kohtaa vastoinkäymisiä kesken kuvausten. Ohjelma törmäsi saman kaltaiseen tilanteeseen viimeksi 2016, kun he joutuivat äkisti korvaamaan ohjelmaa juontaneen Axl Smithin. Tuolloin puikkoihin astui Heikki Paasonen, joka on toiminut The Voice of Finlandin juontajana nyt kolme vuotta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?