Lauri Tähkä hakee lopullista avioeroa – liitto kesti vain reilun vuoden

Julkaistu:

Laulaja Lauri Tähkän avioliitto kesti vain hieman yli vuoden.
Laulaja Lauri Tähkä on hakenut lopullista avioeroa puolisostaan. Käräjäoikeudesta vahvistetaan IS:lle, että Tähkä ja hänen vaimonsa saivat hakea avioeron toista vaihetta perjantaista 8. helmikuuta lähtien.

Tiistaina 12. helmikuuta Tähkä haki lopullista avioeroa yksin.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Seiska.

Tähkä, oikealta nimeltään Jarkko Suo ja hänen vaimonsa jättivät alun perin yhteisen avioerohakemuksen Varsinais-Suomen käräjäoikeuteen 6. elokuuta 2018.

Tähkän liitto kesti vain reilun vuoden, sillä hän avioitui juhannuksena 2017. Tähkällä ja hänen ex-puolisollaan oli avioehto, joka oli rekisteröity Lounais-Suomen maistraatissa 24.6.2017, eli avioliiton solmimispäivänä.

Avioehtosopimuksessa puolisot voivat sopia, ettei kummallakaan taikka toisella ole avio-oikeutta toisen omaisuuteen. Avio-oikeus voidaan sulkea pois kokonaan taikka osittain.

Avioehtosopimus tulee voimaan, kun se on rekisteröity. Jokainen maistraatti on toimivaltainen ottamaan ilmoituksen vastaan.

Tähkä on ollut naimisissa myös kerran aiemmin. Tuolloin hänen liittonsa kesti lähes kymmenen vuotta. Tähkä avioitui ensimmäisen vaimonsa kanssa vuonna 2001. Tähkä jätti liitosta avioerohakemuksen Varsinais-Suomen käräjäoikeuteen joulukuussa 2011.

Laulajalla on kaksi lasta ensimmäisen vaimonsa kanssa.