The Voice of Finland -kilpailija kertoo millainen valmentaja Olli Lindholm oli – miehestä paljastui yllättävä puoli kahden kesken - Viihde - Ilta-Sanomat

The Voice of Finland -kilpailija kertoo millainen valmentaja Olli Lindholm oli – miehestä paljastui yllättävä puoli kahden kesken

Olli Lindholmin tuoli kääntyi, kun juristina työskennellyt Lumi Ollila osallistui vuonna 2018 The Voice of Finlandiin.

Lumi Ollila lauloi Voice of Finlandin kaudella 2018 Olli Lindholmin tiimissä.­

13.2.2019 10:18

Maanantain ja tiistain välisenä yönä sairauskohtaukseen kuolleen Olli Lindholmin The Voice of Finland -tiimissä viime vuonna kisannut Lumi Ollila jätti työnsä juristina. Lindholmin tuki vahvisti, että päätös ryhtyä laulajaksi oli oikea.

Lumi Ollila lauloi Voice of Finlandin kaudella 2018 Olli Lindholmin tiimissä.

– Haluan ilmaista osanottoni Ollin omaisille. Olin uutisesta järkyttynyt, Ollila toteaa IS:lle.

Knock out -vaiheessa tippunut Ollila antaa Lindholmille kiitosta valmentajana.

– Olli oli tiukka, mutta osasi aina sanoa jotain kivaa. Sain oppia ja apua. Olli vaikutti välillä kahden kesken jopa ujolta, mutta haastatteluissa hän puhui kauhean kivasti minusta.

– Siitä jäi mukava fiilis, että hän näki minussa laulajana tiettyjä asioita, vaikka ei niitä välttämättä minulle suoraan sanonut. Ehkä Olli oli ujo, tai ehkä vain pidättyväinen.

The Voice of Finland -kilpailija Lumi Ollila.­

Ollilaa harmitti tippuminen, mutta kokonaisuus jätti hyvän mielen.

– Kokemus oli hieno ja opettavainen. Olli vei meidät kaikki yhtenä iltana ulos ja kertoi esiintymisjännityksestä ja siitä, että pitää esittää biisi niin hyvin kuin osaa.

Osallistuessaan TVOF:iin Ollila päätti panostaa kaikkensa musiikkiin. Hän sanoi itsensä irti työstään juristina. Jatkoon pääseminen oli täpärällä. Ääni ratkaisee -vaiheesta ainoastaan Lindholm kääntyi.

– Olen Ollille todella kiitollinen siitä, että hän kääntyi. Ilman sitä en olisi saanut kokea tuota hienoa kokemusta, joka vahvisti sen, että uranvaihtoni oli oikea päätös, Ollila kiittää edesmennyttä valmentajaansa.

Ensimmäisen singlensä, ranskankielisen Mon Exemple Ollila julkaisi viime vuoden lopulla artistinimellä Milou. Tulossa on EP, joka sekin on suunnattu Ranskan markkinoille. Ollilalla on Ranskassa oma promoottori.

– Olen asunut kymmenen vuotta elämästäni Ranskassa. Ranska on melkein äidinkieleni ja kaunis kieli, Ollila perustelee maa- ja kielivalintaa.

Sinkku on otettu Ranskassa hyvin vastaan. Se on soinut kaikkiaan 130 radioasemalla kautta maan.

Ollila lähetti tiedon sinkustaan Facebookin välityksellä Lindholmille. Hän ei koskaan saanut vastausta, joten ei ole tiedossa ehtikö Lindholm kuulla suojattinsa ensisinglen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?