Olli Lindholm löysi hiljattain onnen nuoren Eveliinan kanssa – näin kauniisti hän puhui rakkaastaan

Julkaistu:

olli lindholm 1964-2019
Viimeiset pari vuotta olivat Olli Lindholmin elämässä onnellista aikaa. Hän oli löytänyt elämäänsä uuden rakkauden ja suhde lapsiin oli hyvin läheinen.
Yö-laulaja Olli Lindholm menehtyi maanantain ja tiistain välisenä yönä sairauskohtaukseen. Lindholm puhui avoimesti elämänsä iloista ja suruista syksyllä 2017 julkaistussa Arno Kotron kirjoittamassa Yhden miehen varietee -kirjassa (Docendo).

Lindholmin ura ei ollut aina ruusuilla tanssimista. Vuonna 1989 Lindholm kärsi suuresta rahapulasta. Yön keikat olivat minimissä, ja pakkoraossa Lindholm värväsi itsensä siivousfirmaan töihin.

– Tein siivoojana lattioiden peruspesua ja vahauksia, ikkunoiden pesua sekä tehdashallien siivouksia. Vaikka ajat olivat karut, siivoaminen oli hienoa hommaa. Sen työn lomassa löysin myös tulevan vaimonikin, Lindholm muisteli IS:lle.


Lindholmin ja Satu Lindholmin 24 vuotta kestänyt liitto päättyi vuonna 2016. Olli Lindholm kertoi Yhden miehen varietee -kirjassa, ettei hän ollut aviopuolisona kaikista helpoimmasta päästä.

– Minullakin on ollut mahdollisuudet hyvään avioliittoon. Vaimoni oli juuri sellainen ihminen, jota arvostan, Lindholm kuvaili.

– Vasta jälkeenpäin olen ymmärtänyt senkin, millaista on elää jatkuvassa pelossa ja epävarmuudessa. Sadun on pitänyt silloin 1990-luvulla aina miettiä, mikä on miehen kunto kun hän tulee kotiin, että pystyykö hän menemään kauppaan ja huolehtimaan lapsista vai meneekö päivä taas päänsäryssä ja krapulassa.


Lindholm arvioi Ilta-Sanomien haastattelussa syksyllä 2016, että eropäätökseen vaikuttivat monet asiat.

– Suhteemme katkeamiseen vaikutti myös se, että perheen elanto oli yhden miehen varassa. Toisaalta sekin, että viime vuosikymmenellä mulla meni bändin kanssa liian hyvin.

– Teimme koko ajan toinen toistaan parempia levyjä, ja elämästäni alkoi muodostua kehontäyteistä. Lähestyin kaikkea itseni kautta, enkä ymmärtänyt, että Satu olisi usein tarvinnut tukeani. Esimerkiksi silloin, kun hänen isänsä oli sairas. Lopulta ei ollut mitään tehtävissä, sillä kuilumme kasvoi niin isoksi, että toinen asui toisella puolen kämppää ja toinen toisella.

Löysi elämäänsä uuden rakkauden

Olli Lindholm puhui muuttuneesta elämäntilanteestaan myös Vain elämää -ohjelmassa. Hän kuvaili ohjelmassa, että toisinaan ero voi merkitä elämässä uutta alkua.

– Toinen saa alkaa elämään, ja toinen ei kurista sitä toista hengiltä. Mä olen niin hallitseva ja kontrolloiva että mä tukehdutan kaiken, hän sanoi.

Lue lisää: Olli Lindholm haikeana tv:ssä: ”Oon pilannut kaikki muutkin suhteet ylihoivaamisella”

Lindholm kertoi haastatteluissa, ettei hän ole koskaan ollut mikään naistenmies, vaikka keikoilla naisten huomio tuntuikin imartelevalta. Hän puhui haastatteluissa usein, kuinka vaikeaa hänelle oli jättää työ-minä keikkapaikalle.

– Koko urani perustuu siihen, että kontrolloin ja hallitsen. Se ei saisi mennä suhteeseen asti, Lindholm kertoi Anna-lehdelle 2017.

Avioeron jälkeen Lindholmin elämään asteli kuitenkin uusi onni. Yksityiselämästään aina hyvin vaitonaisena pysynyt Lindholm uhkui aivan uudenlaista energiaa ja iloa.


Lindholm sanoo selvinneensä vaikeista koettelemuksista puhumalla ystäviensä ja naisystävänsä kanssa. Lindholm oli eron jälkeen tavannut tamperelaisen liikunnanohjaaja Eveliinan. Lindholm puhui kauniisti naisystävästään Ilta-Sanomien haastattelussa helmikuussa 2017.

– Eveliinan kanssa käymme usein nappaamassa kovaa rautaa ja samalla saamme vaihdettua erilaisia ajatuksia. Saliharjoittelu on yhteinen intohimomme, hän kertoi parin yhteisistä harrastuksista.

– Voi muutenkin sanoa, että rakkaus kukoistaa, koska meillä on todella mukavaa yhdessä. Pystymme hymyilemään valtaosan yhteisestä ajastamme. Asiat sujuvat luontaisesti.


Hän kuvaili IS:lle löytäneensä rinnalleen kumppanin, joka välittää ja tukee häntä kaikin mahdollisin tavoin.

– En ole koskaan aiemmin tavannut Eveliinan kaltaista ihmistä, hän on tosi erilainen monin tavoin, mutta nimenomaan positiivisessa mielessä. Jos jotain, Eveliina on kova kannustamaan mua, Lindholm selvittää.

Lue lisää: Rakastunut Olli Lindholm ylistää uutta naisystäväänsä Eveliinaa, 35: ”Aidosti välittää mun asioista”

– Arvostan tosi paljon sitä, että Eveliina aidosti välittää mun asioista. Hän on kiinnostunut esimerkiksi jaksamisestani, mutta myös Yön asioista. Mulle on tärkeää tietää, että rinnallani on nainen, jonka tukeen voin hetkellä kuin hetkellä luottaa. Tästä on hyvä ponnistaa eteenpäin.

Eräät Lindholmin elämän tärkeimmistä henkilöistä ja suurimmista ylpeydenaiheista olivat hänen kaksi lastaan Ossi ja Ella. Lindholm herkistyi IS:n haastattelussa 2017 puhuessaan jo aikuisiksi kasvaneista lapsistaan.

– Minulla on erittäin lämpimät ja rakkaat välit sekä Ossin että Ellan kanssa. Siitä olen tavattoman ylpeä, Lindholm hymyili.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt