Laulaja Irina kohtasi Olli Lindholmin hiljattain huoltoasemalla – mielikuva miehestä muuttui täysin Vain elämää -kuvauksissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Laulaja Irina kohtasi Olli Lindholmin hiljattain huoltoasemalla – mielikuva miehestä muuttui täysin Vain elämää -kuvauksissa

Irina tutustui Olli Lindholmiin Vain elämää -ohjelmassa. Hän muistaa Ollin huumorintajuisena, rehellisenä ja lämpimänä ihmisenä.

12.2.2019 21:33

Yö-yhtyeen keulakuva Olli Lindholm kuoli maanantain ja tiistain välisenä yönä sairauskohtaukseen. Hän oli kuollessaan 54-vuotias.

Pitkän uran tehnyt Olli osallistui fanien iloksi suositun Vain elämää -sarjan kuudennelle kaudelle keväällä 2017. Espanjassa kuvatulle kaudelle osallistui Ollin lisäksi joukko nimekkäitä suomalaisia artisteja, kuten Samu Haber, Laura Voutilainen, Nikke Ankara, Tiktakin Petra, Irina ja Robin.

  • Katso yllä olevalta videolta Olli Lindholmin tulkinta Irinan Vahva-kappaleesta.

Suru-uutinen Ollin kuolemasta oli tavoittanut Irinan nopeasti. Hiihtolenkiltään puhelimeen vastaava Irina kertoo, että suru-uutinen oli huomioitu myös kuudennen kauden Vain elämää -artistien omassa Whatsapp-ryhmässä.

– Kaikille tuli hyvin epäuskoinen fiilis. Meillä oli mielikuva, että Ollilla oli todella hyvät elämäntavat. Siksi tämä tuli kaikille suurena yllätyksenä, Irina kertoo.

– Toki hän osasi stressata itsensä äärirajoille ja vaati itseltään paljon, Irina lisää.

Irinan ja Ollin välit muuttuivat lämpimiksi Vain elämää -kuvausten aikana.­

Nainen tunsi Ollin toki musiikkipiireistä, mutta he tutustuivat paremmin vasta musiikkiohjelman kuvauksissa.

– Olimme nähneet ennen ohjelmaa jossain kokkareilla, mutta emme olleet läheisiä ennen sitä, hän kertoo.

Kuten ohjelmassakin tuotiin esille, jännitti Irina eniten Vain elämää -kaudella nimenomaan Ollin tapaamista.

– Jännitin, että miten kaikki sujuu, kun hän tiesi, etten ollut mikään maailman suurin Yö-yhtyeen fani, hän muistelee.

– Aluksi olin vähän varautunut, mutta mielikuvani hänestä päivittyivät heti, kun ehdimme tutustua paremmin, Irina sanoo.

Irina muistaa Ollin huumorintajuisena, rehellisenä ja lämpimänä ihmisenä. Olihan miehellä Irinan mukaan omat ristiriitaisuutensa, mutta tästä huolimatta hän oli ystävällinen ja suora persoona.

Kollegoiden tiet ovat kohdanneet myös Vain elämää -ohjelman jälkeen kesän keikkareissuilla. Irina kertoo tavanneensa Ollin äskettäin huoltoasemalla.

– Ihan hiljattain näin hänet huoltoasemalla, kun osuttiin keikkareissulla sattumalta samaan paikkaan, Irina kertoo.

Irina kertoo jännittäneensä Olli Lindholmin kohtaamista Vain elämää -ohjelmassa.­

Kaksikko istui alas vaihtamaan kuulumisia.

– Ne oli sen verran henkilökohtaisia asioita, että keskustelun sisältöä en avaa sen tarkemmin, Irina toteaa ystävällisesti.

Yö-yhtyeen merkitys suomalaiselle musiikille on ollut suuri. Irina arvioi Ollin olleen erityisesti tietyn ikäpolven idoli.

– Heidän musiikissaan vetosi se, että se oli rehtiä, rehellistä ja suorapuheista suomalaista lyriikkaa. Heidän tuotannostaan löytyy monia klassikkobiisejä, Irina kehuu.

– Olli on mielestäni sellainen tietyn ikäpolven miesten äänitorvi. Ja naistenkin, hän lisää.

Katso alta 15 kuvan kuvagalleria Olli Lindholmista

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?