Viihde

Anna Puu kirjoitti lämpöä täynnä olevan muistotekstin Olli Lindholmista – tällainen tv-tuomari oli kuvauksissa kulissien takana

Julkaistu:

Anna Puu muistaa Olli Lindholmia koskettavalla kirjoituksella.
Uutinen Yö-yhtyeen solistin Olli Lindholmin kuolemasta on järkyttänyt niin faneja kuin musiikkipiirejäkin. 54-vuotiaana yllättäen sairauskohtaukseen menehtynyttä Lindholmia on muistettu runsaasti sosiaalisen median puolella.

Osanottonsa välittää nyt myös Anna Puu, joka on tehnyt vuosien ajan Lindholmin kanssa yhteistyötä Voice of Finland -ohjelmassa.

Nainen julkaisi Instagramissaan ja Facebookissaan tunteikkaan kirjoituksen Ollin muistolle.

– Ensinnäkin haluan lähettää itkun- ja järkytyksensekaiset osanottoni Olli Lindholmin läheisille ja rakkaille. Me saatiin tehdä yhdessä melkein kolme kautta Voice of Finlandia ja niiden aikana opin tuntemaan sinut hyvin, Olli. Sinä olit suomalainen mies, joka ei pelännyt puhua tunteista. Sinussa yhdistyi tietynlainen ehdottomuus ja kovuus sekä äärimmäinen herkkyys ja lämpö, Anna muistelee.
Anna kuvailee pitkässä kirjoituksessaan Ollin olleen lämmin ihminen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Katsoit aina puhuessasi silmiin. Halasit avosylin molemmilla käsillä. Olit läsnä, aidon kiinnostunut ja pidit hyvää huolta tiimiläisistäsi ja läheisistäsi. Olit uskomattoman hyvässä kunnossa ja aktiivinen harrastaja. Tulit aina kuvauksiin milloin mistäkin avannosta tai pumppitunnilta, Anna kirjoittaa.

– Et pitänyt odottelusta, että sikäli telkun tekeminen varmasti vaati sinulta pitkää pinnaa. Olit sielultasi levoton nuori ja sinun sisälläsi asui tuo sama kitaraa soittava Olli vuodelta -85, sen näki sun katseesta ja veikeästä hymystä. Hymähtelit mun asuvalinnoille ja kerran kysyit ennen lähetystä voiko viiskymppinen pukeutua valkoisiin farkkuihin. Totta kai voi, vastasin ja sitten kipusit lavalle parrasvaloihin. Toivon sinulle valontäyteistä matkaa tuonpuoleiseen, Olli. Sinua tulee suuri ikävä, Anna sanoo.


Pitkän uran tehnyt Olli Lindholm osallistui fanien iloksi suositun Vain elämää -sarjan kuudennelle kaudelle keväällä 2017. Espanjassa kuvatulle kaudelle osallistui Ollin lisäksi joukko nimekkäitä suomalaisia artisteja, kuten Samu Haber, Laura Voutilainen, Nikke Ankara, Tiktakin Petra, Irina ja Robin.

Myös he ovat muistaneet edesmennyttä kollegaansa koskettavin kirjoituksin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt