Viihde

Suru-uutinen musersi Vain elämää -tähdet – kollegat lohduttomina Olli Lindholmin äkillisestä kuolemasta

rac

Julkaistu:

tragedia
Vain elämää -tähdet surevat sairauskohtaukseen menehtyneen Olli Lindholmin äkillistä kuolemaa.
Uutinen Yö-yhtyeen solistin Olli Lindholmin kuolemasta on järkyttänyt niin faneja kuin musiikkipiirejäkin.

Yö-yhtyeen sosiaalinen media on täyttynyt koskettavista kommenteista, joissa ihmiset muistelevat Lindholmin valovoimaista esiintymistä ja välittävät surunvalittelunsa hänen läheisilleen.
Rap-artisti Nikke Ankara, oikealta nimeltään Niilas Hiirola, nähtiin Olli Lindholmin kanssa suositussa Vain elämää -ohjelmassa vuonna 2017. Nikke Ankara kirjoittaa Instagramissaan Lindomista muodostuneen hänelle läheinen ihminen ohjelman kuvauksissa.

– Nyt on jotenki vaikee käsittää hirveimpiä herätyksiä koskaan. Elämäni jännittävin ja haastavin ulkomaan reissu tän suomimusiikin järkäleen kanssa Vain elämää kuvauksissa ja reissu ei olis todellakaa ollu sama ilman Ollia, räppäri kirjoittaa.
Hän sanoo aluksi jännittäneensä Lindolmin tapaamista, mutta turhaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Mies joka aluks kuumotti mua eniten mut joka lopulta rauhotti todella paljon ja heitti todella hauskaa jerryä! Tunteellisin hetki mulla matkassa oli kun Olli veti Värifilmistä oman version ja tein kaikkeni et sain pidettyy kyyneleet sisällä siinä myllerryksessä. Tänään ei pystyny... Lepää rauhassa Olli, Nikke Ankara kirjoittaa.


  • Kuuntele alla olevalta videolta Olli Lindholmin tulkinta Värifilmi-kappaleesta.

Myös laulaja Laura Voutilainen nähtiin Lindholmin kanssa Vain elämäässä. Hän kirjoittaa Instagramissaan ottaneen vastaan tiedon rakkaan kollegan poismenosta raskain sydämin.

– Hämmentyneenä ja järkyttyneenä toivotan Sinulle, Olli, hyvää matkaa, vaikka lähdet aivan liian varhain. Kiitos kohtaamisista. Tulen aina muistamaan ja tuntemaan sisimmässäni esityksesi Kaksi Karttaa- nyt jatkat matkaasi vapaammilla merillä, Laura Voutilainen kirjoittaa.
  • Kuuntele alla olevalta videolta Olli Lindholmin Kaksi karttaa -esitys:

Tik Tak -yhtyeestä tuttu Petra Gargano on hänkin välittänyt surunvalittelunsa Lindholmin läheisille Instagramissa. Petra oli Lindholmin kanssa Vain elämää -ohjelman kuudennella tuotantokaudella, joka kuvattiin Espanjassa Castillo de Mondan linnassa.

– Voi Olli. Oli kunnia kohdata sinut ihmisenä, artistina, ystävänä. Voimia läheisille surun keskellä, Petra Gargano kirjoittaa.

Yö-yhtyeen Facebook ja Instagram ovat täyttyneet fanien epäuskoisista kommenteista.
– Kiitos Olli kaikesta, laulusi tänne jää. Voimia omaisille.

– Voimia omaisille ja bändin jäsenille. Tämä kolahti kovasti.

– Yksi suurimmista idoleista on poissa.
– Olli jätti jälkeensä ikuisesti elävän musiikin ja läsnäolevan kohtaamisen. Kaipauksella Ollin muistoa kunnioittaen!

– ”Voi kunpa joskus kauemmin sen loisto kestää vois.” Lämpimimmät osanottomme Ollin perheelle ja läheisille, Universal Music kirjoittaa.

Katso 15 kuvan kuvagalleria Olli LindholmistaJos kuvagalleria ei näy oikein, voit katsoa sen tästä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt