Viihde

Pienen lapsen äiti Ida, 22, lähti tavoittelemaan Bachelorin sydäntä – tuli lähes välittömästi katumapäälle: ”En ollut vielä valmis”

Julkaistu:

bachelor suomi
Bachelorin sydäntä tavoitellut pienen lapsen äiti Ida huomasi nopeasti, ettei hän ollutkaan ehkä oikeassa paikassa.
Bachelor Suomen neljäs kausi alkaa maaliskuussa Livillä. Uudella kaudella sitä oikeaa etsii itselleen Christoffer Forsman. 31-vuotias suomenruotsalainen herrasmies työskentelee palomiehenä ja kuntosaliyrittäjänä.

Maanantaina julkistettiin 17 kaunotarta, jotka kilpailevat miehen sydämestä tulevalla kaudella. Draamalta ja suurilta tunteilta ei vältytä tälläkään kertaa.

Joukossa on naisia useilta eri aloilta ja monenlaisista elämäntilanteista. Yksi heistä on 22-vuotias nurmijärveläinen Ida, joka osallistui deittiohjelmaan melko haastavan elämäntilanteen keskellä.


Ida kertoo IS:lle ohjelman pressitilaisuudessa olevansa pienen tytön äiti. Ohjelma kuvattiin joitakin kuukausia sitten, jolloin Idan pienokainen oli noin 10 kuukauden ikäinen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Oli se iso haaste siinä mielessä, että minulle tuli todella kova ikävä tyttöäni, Ida kertoo.

Kun Ida päätti lähteä deittiohjelmaan mukaan, oli hoitopaikkakin heti tiedossa: tyttärestä piti huolta Idan äiti, joten hän pystyi lähtemään ohjelmaan luottavaisin mielin.

– Mulla on tosi iso lähipiiri ja perhe, ja he auttaa todella paljon, Ida kiittelee.

Ida on viihtyi jo ennen ohjelmaan osallistumista pitkään sinkkuna. Vaikka Idan arvoihin kuuluu perhe-elämä, ei hän kuitenkaan lähtenyt etsimään ohjelmasta lapselleen isähahmoa.

– En lähtenyt ohjelmasta hakemaan mitään isäpuolta tytölleni, vaikka minulle onkin todella tärkeää, että mies haluaa perheen, Ida pohtii.


Ida on myös nuorimmasta päästä ohjelmaan valituista naisista. Ikäeroa hänen ja Christofferin välillä oli liki 10 vuotta. Ikä ei kuitenkaan ole Idalle kynnyskysymys, mutta toki iso ikäero mietitytti.

– Kyllä me vähän puhuttiin siitä iästä. Mietin, että aika iso ikäerohan se on, mutta toisaalta Christoffer ei näytä kovin vanhalta, Ida naurahtaa.

Ohjelmaan osallistuvat naiset eivät saa tietää etukäteen mitään Bachelorista. Christofferin tummat piirteet ja ulkoinen olemus miellyttivät Idaa, mutta epäilyksen tunteita ilmeni jo melko pian.

– Ulkoisesti hän miellytti minua, mutta ikäero mietitytti. Tuli sellainen olo ekoina päivinä, että mihin olen ryhtynyt, hän myöntää.

Ida myöntää, että ihastumista tai rakastumista ei hänen osaltaan tapahtunut.

– En ihastunut tai rakastunut. Ehkä elämänvaiheeni ja elämäntilanteeni eivät olleet ihan oikeita tähän, Ida miettii.


Hän kertoo tajunneensa jo melko alussa, että deittiohjelma ei ehkä olekaan juuri nyt oikea paikka hänelle.

– En ehkä ollut itse vielä valmis. Oli niin hirveä ikävä, eikä se vain tuntunut omalta jutulta, hän myöntää.

Kotiinpaluu oli tunteellinen, sillä Ida ikävöi tytärtään todella kovasti.

– Kyllähän siinä itku tuli kun pääsi, Ida kuvailee kotiinpaluutaan.

Vaikka kokemus ei ollut ehkä aivan sitä mitä Ida lähti hakemaan, ei hän kuitenkaan kadu reissua.

– Oli se ainutlaatuinen kokemus. Lähtisin varmaan uudestaankin. Oli tosi kivaa, vaikka oli hirveä ikävä, niin oli se silti sen arvoista, Ida sanoo.
Juttua muokattu 11.2.2019 kello 14:07: Artikkelin otsikkoa muokattu.