Viihde

Bachelor-Cristoffer pyysi vanhemmiltaan vinkkejä lemmenseikkailuunsa – isä kommentoi tv-sarjaan osallistumista tyhjentävästi

rac

Julkaistu:

bachelor suomi
Cristoffer Forsman etsii rakkautta 17 kaunottaren joukosta Bachelor Suomi -sarjassa.
Bachelor Suomi -sarjan 17 sinkkunaista paljastettiin tänään Helsingissä, Kämp-hotellissa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa. Maaliskuussa alkavassa sarjassa naiset kamppailevat suomenruotsalaisen Cristoffer Forsmanin sydämestä. Mukana on muun muassa Miss Helsinki -kisasta tuttu kaunotar sekä hiihdon SM-voittaja.
Paikalla sinkkunaisten julkistustilaisuudessa oli myös uusi Bachelor Cristoffer. Palomiehenä ja ensihoitajana työskentelevä mies paljasti, että kun hänet pyydettiin mukaan sarjaan, ei hän aluksi ollut uskoa ehdotusta todeksi.

– Ajattelin, että ne on soittanut väärään numeroon, Cristoffer kertoi lehdistötilaisuudessa.

Bachelor myönsi, että joutui hetken miettimään, lähtisikö hän mukaan sarjaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Mietin aika pitkään, mutta elämäntilanne oli sellainen, että se salli sen.
  • Katso yllä olevalta videolta Bachelorin haastattelu!
Helsingissä asuva Cristoffer on läheinen perheensä kanssa. Hän kertoikin Bacheloriksi lähtemisestä heti vanhemmilleen ja sai isältään asiaan tyhjentävän vastauksen.

– Faija sanoi, että ”jaa”. Ei mitään muuta, Bachelor paljasti.


Äidin kanssa Cristoffer istahti keittiön pöydän ääreen pohtimaan, miten selviäisi vaikeista valinnoista ja rakkauden etsimisestä. Äidillä oli yksi vaatimus tulevan kumppanin varalle.

– Hän kertoi, että tämä tulee menemään ihan hyvin. Hän sanoi, että kuuntelet vain omaa sydäntä ja olet aito, ja että kunhan tuleva kumppani tykkää hänen kissoista, on kaikki ok, Bachelor naurahti.

Cristoffer kohtasi 17 kaunotartaan ensimmäistä kertaa Vanajanlinnassa. Heti ensimmäisen tapaamisen päätteeksi hän joutui karsimaan osan naisista pois. Hän myöntää, että tilanne oli haastava ja häntä jännitti tavata naiset.

– Kävin jokaiselta kysymässä, oletko nyt varma, että pidät minusta.

– Kun muutama nainen oli tullut, oli iso helpotus, että tästä tulee hyvä matka.


Suomenruotsalainen Cristoffer jännitti myös sitä, miten hän pärjää suomeksi. Mukana on kuitenkin myös ruotsia puhuvia naisia.

– Kielihomma jännitti, kun äidinkieleni on ruotsi. Se on juttu, mitä mietin koko ajan ja käyn mielessäni läpi.

Naisten joukosta löytyi heti suosikkeja ja ihastusta oli ilmassa useamman kanssa. Cristoffer yllättyi myös siitä, että hän ihastui sellaisiin naisiin, joita ei tavallisesti välttämättä deittailisi.

– Mimmit on tosi erilaisia hyvällä tavalla. Jos miettii normielämää, deittailee paljon samantyyppisiä mimmejä. Nyt oli mukana tosi erilaisia ja tuli mieleen, että hei haluankin tutustua tuohon.


Valintojen tekeminen ja naisten pois pudottaminen oli välillä todella haastavaa. Bachelor myöntää valvoneensa öisin miettien, mitä hänen pitäisi tehdä.

– Oli aikamoista tunnemyrskyä. Oli monta yötä, kun olin vaan hereillä ja mietin, mitä teen ja kuka lähtee ja saa jäädä. Sillä tavalla aika rankka reissu.

Entä kuinka monen kanssa Bachelor lopulta päätyi viettämään helliä hetkiä suudelmien merkeissä?

– Varmasti joku 4–7, hän sanoo salaperäisesti.

Sitä, löytyisikö Cristoffer lopulta rakkauden, hän ei suostu paljastamaan.

– En voi kommentoida, hän toteaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt