Viihde

Kaiken paljastavia läpinäkyviä luomuksia, mykistäviä höyhenröykkiöitä ja hillittömiä halkioita – Grammy-gaalan asut vetävät hiljaiseksi

rac

Julkaistu:

grammy-gaala
Maailmantähdet pistivät parastaan, kun he saapuivat Los Angelesissa viime yönä vietetyn Grammy-gaalan punaiselle matolle.
Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Yhdysvalloissa vietettiin yhtä musiikkialan vuoden tärkeimmistä tapahtumista, kun Grammy-palkinnot jaettiin Los Angelesissa. Gaalassa palkittiin viime vuoden ansioituneimmat artistit ja yhtyeet sekä musiikintekijät.

Yksi gaalan seuratuimmista asioista on vuosittain maailmantähtien pukeutuminen. Artistit saapuvat Grammy-gaalan punaiselle matolle toinen toistaan erikoisemmissa luomuksissa, jotka herättävät runsaasti huomiota. Tänä vuonna gaalassa nähtiin esimerkiksi täysin läpinäkyvä iltapuku ja kermakakkua tai linnun sulkapukua muistuttava asu.

Pukeutumisessa nousivat esiin erityisesti paljetit, höyhenet ja läpikuultavat materiaalit. Punaisella matolla nähtiin myös runsaasti housupukuja ja kookkailla hihoilla varustettuja asuja. Hittivärejä olivat punainen, valkoinen ja hopea.

Palkintoja Grammy-gaalassa nappasi esimerkiksi Lady Gaga, joka nähtiin viime vuonna ensi-iltansa saaneessa A Star Is Born -elokuvassa sekä popsensaatiot Arianna Grande, Dua Lipa ja Cardi B. Vuoden kappaleeksi valittiin Childish Gambinon This Is America -kappale.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt