Viihde

Britit tyrmistyivät Saara Aallon pisteistä Dancing On Ice -ohjelmassa – puolustavat suomalaisnaista kiivaasti: ”Hän ei tehnyt yhtään virhettä”

Julkaistu:

dancing on ice
Brittifanit ryhtyivät puolustamaan Saara Aaltoa Twitterissä tämän saatua tiukat tuomaripisteet.
Tv-kilpailujen konkari Saara Aalto luisteli jälleen sunnuntai-iltana Britannian Dancing On Ice -ohjelmassa yhdessä parinsa Hamish Gamanin kanssa.

Kilpailussa on jäljellä kahdeksan paria, ja joka sunnuntai yksi heistä passitetaan kotimatkalle. Tällä viikolla tasoa oltiin nostettu tuomarien toimesta, sillä kilpailijoiden täytyi mahduttaa kolme haastavaa liikettä esitykseensä.

Aalto ja Gaman luistelivat tällä viikolla Dancing In The Dark -hitin tahdissa. Aalto lipui jäälle hempeiseen asuun pukeutuneena. Yllättäen Saara aloitti esityksen näyttävällä yksinluistelulla, minkä jälkeen hänen tanssiparinsa liittyi esitykseen mukaan.

Esitys sujui liki moitteetta. Tuomarit Jayne Torvill, Christopher Dean, Ashley Banjo ja Jason Gardiner arvioivat Aallon esityksen 31 pisteen arvoiseksi. Aalto sijoittui näin ollen neljänneksi kahdeksan parin joukosta. Korkeimman pistesaaliin nappasivat tällä viikolla James ja Alexandra 34 pisteellä.


”He ansaitsevat päästä jatkoon”

Twitterissä ohjelman brittifanit aloittivat kiivaan keskustelun Aallon ja Gamanin suorituksen jälkeen. Lähes kaikki kommentoijat olivat sitä mieltä, että tuomarit arvostelivat Aallon esityksen aivan liian rankasti hienoon suoritukseen nähden.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Moni ohjelman brittifaneista kehui esitystä ja puolusti Aaltoa. He toivoivat, että hän olisi saanut korkeammat tuomaripisteet.

– Aivan alipisteytetty Saara Aalto.
– Mitä! Häkellyin huonoista pisteistä. Se oli kaunista!
– Oletteko tosissanne? Saara ei tehnyt yhtään virhettä. Nyt oli huonoa arviointia tuomareilta, erittäin, erittäin alipisteytettyä.
– Vain 7.5 pistettä Ashley Banjolta ja Jayne Torvillilta? Oikeasti? Jos hän olisi seissyt jäällä kuin Gemma Collins, olisi pisteet olleet varmaan korkeammat..
– Saara ja Hamish ansaitsevat päästä jatkoon!
– Mitä? Tuomarit eivät tiedä mitään oikeasta pisteyttämisestä.

Britannian Dancing on Ice -ohjelmaa esittää Suomen tv:ssä Jim-kanava sunnuntaisin. Jaksot nähdään Suomessa viikon viiveellä brittien alkuperäisesityksestä.
Juttua muokattu 11.2. klo 13.49: Saara Aallon luisteluparin sukunimi korjattu.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt