Viihde

Yllätyspudotus Selviytyjissä: Niklas Hagman äänestettiin tylysti ulos – mies ei ole uskoa silmiään nähtyään videon kulissien takaa

rac

Julkaistu:

selviytyjät suomi
Varo juonipaljastuksia! Yllättynyt ja hieman pettynyt kiekkotähti Niklas Hagman passitettiin kotiin Selviytyjät Suomi -ohjelman toisessa jaksossa.
Selviytyjät Suomi -sarjan toinen jakso päättyi yhtä dramaattisesti kuin ensimmäinenkin. Jakson päätteeksi keltainen Agila-joukkue äänesti kotimatkalle kiekkotähti Niklas Hagmanin.

– Aika yllättynyt olen. Osasin vähän odottaa että jotain tällaista voisi tapahtua, koska olen vahva uhka. En saanut tehtyä omia liittoja heti alkuun, niin veikkaan että se lopulta ajoi mut täältä pois, Niklas kommentoi tulosta heti tuoreeltaan.

Lihaksikkaan ja fyysisesti vahvan Niklaksen passittaminen ulos kilpailusta oli melkoinen yllätys, sillä keltainen joukkue on tähän mennessä hävinnyt kaikki haaste- ja pudotustehtävät. Niklaksen harteille aseteltiin jopa joukkueen johtajan viittaa.
  • Voit katsoa yllä olevalta videolta Niklaksen tunnelmat putoamisen jälkeen.
Keltainen joukkue antoi Lola Odusogalle kolme ääntä, mutta lopulta Niklas keräsi neljä ääntä ja joutui lähtemään. Niklas sai ääniä Lolalta, Marko Asellilta, Olli Hermanilta ja Miska Haakanalta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Sori tää laitataklaus. Oot kova kilpailija, siksi näin, Marko perusteli.

– Sori Nikke, sä et ansaitse tätä, Olli totesi.


Viisi päivää viidakossa viettänyt Niklas kertoi hotellille päästyään henkisen kantin olleen koetuksella jo lyhyessä ajassa. Mies kuvaili oloaan pettyneeksi, mutta helpottuneeksi.

– Pikku hiljaa meinasi alkaa jo tuossa ajassa pää hajoamaan. Tuo on aika huimaa hommaa. Itselle on kaikkein tärkeintä, että pääsee nyt soittamaan kotiin, Niklas totesi.

Niklas arvioi putoamisensa johtuvan liitoista, joihin hän ei päässyt itse sisälle samalla tavalla kuin muut. Hän myös myönsi olevansa yllättynyt siitä miten fyysisesti kovia kilpailut olivat.

– Peliähän tää on, eikä keneenkään voi uskoa. Tämän pidemmälle tämä ei tällä kertaa kantanut. Myönnän, että se kuinka kovaa tuo oli, niin yllätti mut, mies totesi.

Niklas pääsi pudottuaan katsomaan videolta äänestystulokset. Hän oli liki puulla päähän lyöty. Mies yllättyi täysin siitä, ketkä hänet äänestivät ulos kilpailusta. Niklas yllättyi erityisesti siitä, että Lola sai käännettyä myös Ollin ja Markon äänestämään hänet ulos.

– Hyvin se Lola pelas, ei siinä mitään. Parempi jatkaa, Niklas totesi mietteliäänä.


Viikko sitten keltainen joukkue äänesti ulos Eevi Teittisen. Viidakon haasteista toipunut fitnesstähti ja Niklas vaihtoivat hotellilla ajatuksiaan kilpailun käänteistä.

– He äänestää fyysiset pois. Nyt he on fyysisesti todella heikkoja. Ei ne tule selviämään noista kilpailuista. Siellä ei ole niin hyvä henki kuin toisessa joukkueessa on, Eevi totesi.

Eevi yritti viidakossa heti ensimmäisenä lyöttäytyä Niklaksen kanssa liittoon. Yllättynyt Niklas ei kuitenkaan lämmennyt ajatukselle.

– Siksi yritin saada sua liittoutumaan, koska tiesin, että ne alkaa äänestää sua pois. Ainoa keino olisi ollut lyöttäytyä yhteen. Tiesin, ettet sä ehkä tajunnut sitä, Eevi kertoi hotellilla Niklakselle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt