Viihde

Hurja tilanne Selviytyjissä: Vilma Bergenheim sai paniikkikohtauksen – ”ihmiskauha” oli huippumallille liikaa

rac

Julkaistu:

selviytyjät
Hurja vesitehtävä aiheutti huippumalli Vilma Bergenheimille paniikkikohtauksen Selviytyjät Suomi -ohjelmassa.
Selviytyjät Suomen toisessa jaksossa nähtiin kaksi erittäin vaativaa sekä fyysistä että henkistä kanttia vaativaa tehtävää.

Kilpailijat joutuivat ensin pelaamaan suopallon ja mutapainin yhdistelmää. Kilpailu osoittautuu raskaaksi jopa ammattiurheilijoille.

Illan koskemattomuushaasteessa testattiin henkistä sietokykyä, kun kilpailijat sidottiin kiinni puiseen pyörään, jonka juontaja Juuso Mäkilähde esitteli ”ihmiskauhaksi”. Raskasta pyörää pyöritettiin niin, että jokainen siihen sidottu kilpailija joutui joka kierroksella menemään pää alaspäin alla olevaan vesialtaaseen.


Huippumalli Vilma Bergenheimille hurjan näköinen tehtävä osoittautui erityisen raskaaksi. Bergenheim kertoi IS:lle ohjelman tiedotustilaisuudessa, ettei hän voi mennä veteen ilman, että pitää nenästään koko ajan kiinni.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Toisessa jaksossa nähtävä ”ihmiskauha” koettelikin Bergenheimin kanttia niin, että hän saa pahan paniikkikohtauksen.

– Liian kova vauhti! Bergenheim yritti huutaa kesken tehtävän.

Tuskaisen näköinen nainen oli sinnikkäästi pyörän kyydissä loppuun asti. Bergenheimin joukkue hävisi tehtävän violetin Buwaya-joukkeen viedessä voiton. Voiton ohella kilpailijoille heräsi kuitenkin huoli Bergenheimin tilanteesta.

– Tajuttiin, että Vilmalla ei ole kaikki hyvin, voittajajoukkueessa kilpaillut Tuuli Matinsalo totesi kilpailun jälkeen.


Tehtävän päätyttyä Bergenheimin hermot pettivät ja hän istui pää jalkojensa välissä itkuisena.

– Nyt vain ihan rauhassa, ei ole mikään kiire. Sä olet joutunut paniikkiin, ja se on ihan ymmärrettävää. Lääkäri tsekkaa sut, juontaja Juuso Mäkilähde rauhoitteli henkeään haukkovaa Bergenheimia, joka valitti tuntevansa kipua myös sydämessään.

Turvatiimi nosti lopulta tärisevän Bergenheimin alas. Hän purskahti vielä uudelleen itkuun joukkuetovereiden lohduttaessa häntä.

– Se oli pahempi kuin luulin. Se meni aivan sairaan lujaa ympäri. Olen pitänyt pari rundia nenästä kiinni enkä hengittänyt ollenkaan, hän kuvaili.

– Niin kuin kaikki tiedätte, kilpailut on tosi rankkoja. Tässä joutuu ihminen tosi koville. Vilma selvisi tehtävästä mutta se kävi koville, Mäkilähde totesi vakavana joukkueille.


Bergenheim kertoi IS:lle ohjelman tiedotustilaisuudessa yllättyneensä reaktiostaan.

– Kuvauksissa oli tilanne, että sain vesikammoni takia pahan paniikkikohtauksen. Yllätyin siitä itsekin tosi paljon, koska en ole normaalisti kovin herkkä ihminen, hän kertoi.

Selviytyjät Suomi Nelosessa sunnuntaisin kello 21. Nelonen ja IS kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt