Viihde

Mikko Leppilampi vääntäytyi kivuliaaseen asentoon – tuskainen ilme kertoo kaiken: ”Olkapää ja ranteet sijoiltaan”

Julkaistu:

Mikko Leppilampi toteutti liikuntahaasteen, jonka seurauksena hän vääntäytyi hyvin erikoiseen asentoon.
Näyttelijä ja juontaja Mikko Leppilampi on julkaissut sosiaalisessa mediassa ahkerasti erilaisia liikunta-aiheisia kuvia ja videoita. Leppilampi on kertonut, että hänellä on käynnissä ”fit for fifty” -projekti eli hän treenaa itsensä huippukuntoon ennen kuin täyttää 50 vuotta.

Tällä hetkellä 40-vuotias Leppilampi treenaa ahkerasti kuntosalilla, josta hän julkaisee treenivideoita Instagram-tilillään.

Perjantaina Leppilampi julkaisi tilillään videon, jolla hän vääntäytyy hyvin kivuliaalta näyttävään asentoon. Kuvatekstissä näyttelijä kertoo, että hänet haastettiin liikkuvuushaasteeseen, jossa on tarkoitus pujotella itsensä käsien ja kepin välistä.
Videolta näkyy, miten Leppilampi astuu aluksi kepin yli kerran ja pujottaa sen sitten jalkansa etupuolelta. Lopulta juontaja vaikuttaa olevan aivan solmussa kepin kanssa ja hänen kasvonsa vääntäytyvätkin tuskalliseen irvistykseen. Pian hän kuitenkin selvittää itsensä pinteestä ja läpäisee haasteen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Olkapää ja ranteet sijoiltaan, mut läpi meni! Leppilampi toteaa kuvatekstissä.

Leppilammen kivuliaalta vaikuttava haaste on herättänyt keskustelua kuvan kommenteissa. Moni toteaa, ettei todellakaan pystyisi itse samaan.

– Vanha temppu, mutta kaikilta ei onnistu.

– Kyllä on ’notkeat’ nivelet

– Älä ährää vaan suorita.

– Miksi tuo pitää tehdä noin hankalaksi?

– Apua. Mie olin jo varma, et loukkaat itses. Hurjalta näytti.

– Aikamoinen kumiukkeli olet.

Myös radiojuontaja Jaajo Linnonmaa on kommentoinut kuvaa epäuskoisena.

– Mitä helvettiä mä just näin? hän kyselee.
Kuntoiluun ja hyvinvointiin hurahtanut Leppilampi kertoi IS:lle viime syksynä, että hän päätti vuotta aiemmin alkaa treenata tavoitteellisesti, jotta saavuttaisi huippukunnon ennen kuin täyttää 50 vuotta.

– Reilu vuosi sitten päätin, että haluan olla viisikymppisenä elämäni kunnossa ja tehdä liikunnasta itselleni elämäntavan. Olen treenannut sen jälkeen periaatteessa joka päivä, ja koen, että olen jo tällä hetkellä paremmassa kondiksessa kuin koskaan, Lemmilampi kertoi.

Liikunta antaa Leppilammelle energiaa ja puhtia myös työelämään.

– Hyvän kunnon ansiosta jaksan paremmin, tunnen itseni henkisesti paremmaksi ihmiseksi ja jaksan levittää myös ympärilleni positiivista energiaa.

Runsaasti esillä oleva näyttelijä-juontaja myönsi, että myös ulkonäöllä on merkitystä ja kuntoilu on myös sen vuoksi tärkeää.

– Brändini ja ammatillinen identiteettini rakentuu pitkälti sen ympärille. Enkä kiellä, etteikö hyvältä näyttäminen olisi itselleni myös henkilökohtaisesti tärkeää. Ei kuitenkaan niin voimakkaasti kuin nuorempana.

Leppilampi on nähty lukuisissa suomalaisissa menestyselokuvissa sekä tv-ohjelmissa. Hän singahti koko kansan tietoisuuteen vuonna 2003, kun hänet nähtiin Helmiä ja sikoja -elokuvassa. Sittemmin Leppilampi on näytellyt esimerkiksi Härmä-elokuvassa ja Keisari Aarnio -tv-sarjassa.

Näyttelijän uran lisäksi Leppilampi on menestynyt juontaja. Hän on juontanut Tähdet, tähdet -ohjelmaa vuodesta 2014 ja Tanssii tähtien kanssa -kisaa vuodesta 2010. Hän on myös SuomiLoven toinen juontaja.