Viihde

Jukka Pojalle perheenlisäystä! Ensimmäinen yhteinen lapsi Teija-vaimon kanssa syntyy kesällä

Julkaistu:

vauvaonnea
Jukka Poika ja hänen Teija-vaimonsa odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan.
Reggaetähti ja muusikko Jukka Poika, 38, avioitui Teija-vaimonsa kanssa viime vuoden huhtikuussa. Nyt pariskunta odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan.

– Kyllä, näin on, onnellinen Jukka Poika vahvistaa IS:lle.

Turussa asustelevan parin esikoinen syntyy kesällä. Jukka kertoo, että perheenlisäystä odotetaan innolla.

– Oikein hyvillä mielin ollaan, Jukka iloitsee.
Jukalla on aiemmasta suhteestaan kolme lasta: teini-ikäiset Onerva ja Eila, sekä alakouluikäinen Hampus. Jukka arvelee, että kesällä syntyvä pienokainen muuttaa arkea niin kuin pienillä tulokkailla on tapana tehdä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Ihan niin kuin kenellä tahansa pariskunnalla kenelle tulee lapsi, niin kyllähän se oman tilansa ja aikansa ottaa, Jukka pohtii.

– Meillä on kuitenkin mainio turvaverkko ympärillä, joten olemme sikäli hyvässä tilanteessa, hän lisää.

Jukka Poika kertoi ilouutisesta myös Instagramin puolella, jonne hän julkaisi kuvan itsestään selaamassa lastenvaunuja. Kuva kirvoittikin nopeasti onnitteluja miehen faneilta.

– Oi tuota ilon ja onnen päivää! Elämän parhaita juttuja! Onnea, fanit toivottivat.
Jukka Poika ja Teija Stormi kihlautuivat vuonna 2016. Keväthäitä tanssittiin huhtikuussa 2018.

Aviopuolison merkitys on ollut jo pitkään tärkeä Jukka Pojan uralla. Teija toimii nimittäin Jukan keikoilla DJ Stormyna.

– Lisäksi hän myy keikkoja, pitää huolta aikatauluista, pyörittää firman asioita. Keikkamatkoilla ajamme yleensä vuorotellen. Nyt olemme tehneet yhdessä myös pari sanoitusta. Yksi syntyi muutama iltaa sitten tuossa talon parvekkeella, Jukka Poika kertoi IS:lle kesällä 2017.


Pari asettui Turkuun, sillä Teija on lähtökohtaisesti turkulainen. Pariskunta etsi alkuun valmiita taloja, mutta sopivaa ei löytynyt, joten he päätyivät teettämään uuden.

Perheen idyllinen talo sijaitsee metsän keskellä 20 kilometrin päässä Turusta. Samaan taloon pariskunnan kanssa muutti myös anoppi. He rakensivat taloonsa oman siiven Teijan äidille. Työtilaksi valmistui autotalli, jossa todellisuudessa on Jukan oma studio.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt