Jennifer Aniston järjesti valtavat 50-vuotisjuhlat, jotka kuhisivat tähtiä – sitten paikalle lipui ex-mies Brad Pitt - Viihde - Ilta-Sanomat

Jennifer Aniston järjesti valtavat 50-vuotisjuhlat, jotka kuhisivat tähtiä – sitten paikalle lipui ex-mies Brad Pitt

Jennifer Aniston ja Brad Pitt olivat aikansa Hollywoodin superpari.

Julkaistu: 10.2.2019 17:47

Moni hieraisi silmiään, kun Brad Pitt asteli lippis päässään Jennifer Anistonin syntymäpäiväjuhliin.

Maanantaina 50 vuotta täyttävä Hollywoodin supertähti Jennifer Aniston päätti juhlistaa merkkipäiväänsä lauantaina hieman näyttävämmin menoin.

Aniston järjesti hulppeat juhlat Los Angelesissa lähimmille ystävilleen – ja pitkälle listalle kuumimpia julkkisnimiä.

Länsi-Hollywoodissa sijaitsevassa Sunset Towerissa järjestettyihin pirskeisiin saapuivat muun muassa George ja Amal Clooney, Katy Perry ja Orlando Bloom, Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon, Demi Moore, Sandra Bullock ja Frendit-kollega Lisa Kudrow, Isla Fisher ja Sacha Baron Cohen.

Päivänsankari oli pukeutunut näyttävään mustaan haalariin, jonka spagettiolkaimet paljastivat kaunottaren treenatun selän. Juhlavan haalarin kruunasi syvään uurrettu kaula-aukko.

Jennifer Aniston täyttää maanantaina 50 vuotta.

Yllättäen paikalle saapui myös Anistonin ex-puoliso Brad Pitt. Pitt yritti saapua juhliin kaikessa hiljaisuudessa, mutta amerikkalaismediat bongasivat tähden heti. Spekulaatiot syistä tähden saapumisesta paikalle alkoivat, sillä hän ja Aniston eivät tunnetusti eronneet parhaimmissa väleissä.

Tiettävästi Pitt seurustelee parhaillaan Charlize Theronin kanssa. Sosiaalisessa mediassa alkoi kuitenkin pikaisesti kuhina yllätysesiintymisestä.

– Onko heidän välillään säpinää? Vai voiko tämä olla suuri väärinkäsitys?

– Brad Pitt saapui Jenniferin synttäreille! Elämä on jälleen mahtavaa!

– Brad Pitt ja Jennifer Aniston jälleen? Internet, älä leiki kanssani!

Aniston ja Pitt olivat yhdessä yhteensä seitsemän vuotta. He tapasivat vuonna 1998 ja avioituivat salaisissa häissä Malibussa kaksi vuotta myöhemmin. Parin liittoa pidettiin Hollywoodin unelmaliittona ja heille povattiin pitkää tulevaisuutta yhdessä, mutta toisin kävi.

Pitt ja Aniston pitivät yhtä seitsemän vuotta.

Aniston joutui kokemaan karvaan pettymyksen, kun huhut Pittin uskottomuudesta leimahtivat viiden vuoden avioliiton jälkeen. Pitt ihastui tuolloin Mr. & Ms. Smith -elokuvan kuvauksissa vastanäyttelijäänsä Angelina Jolieen. Pian Aniston ja Pitt hakivat avioeroa, joka astui lopulta voimaan lokakuussa 2005.

Pitt vaihtoi lennosta Angelina Jolieen. Myös he erosivat vuonna 2016.

Ruusuista tulevaisuutta povattiin myös Brangelinalle, mutta heidänkin liittonsa kariutui riitaisasti syksyllä 2016.

Eron jälkeen Aniston seurusteli muun muassa Vince Vaughnin ja John Mayerin kanssa, mutta pysyvää onnea ei löytynyt. Toukokuussa 2011 hän tapasi Justin Therouxin ja pari avioitui vuonna 2015. Tuokaan liitto ei kestänyt, sillä pari päätti erota viime vuonna.

Brad Pitt saapui yllättäen Jennifer Anistonin syntymäpäiville. Kuva vuodelta 2004.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?