Viihde

Rap-artisti Cadet, 28, on kuollut – joutui karmeaan auto-onnettomuuteen matkalla keikalle

Julkaistu:

Cadet oli matkalla keikalleen Lontoon keskustassa.
Brittiläinen rap-artisti Cadet on kuollut, kertovat useat brittimediat. Cadet, oikealta nimeltään Blaine Cameron Johnson, menehtyi lauantaina auto-onnettomuudessa matkalla esiintymään Lontoossa.

Cadet oli kuollessaan vain 28-vuotias. Tietojen mukaan hän istui onnettomuushetkellä taksissa, kun taksi törmäsi toiseen ajoneuvoon. Hän kuoli noin 1.30 aamuyöllä paikallista aikaa Betleyssä.

Molempien ajoneuvojen kuskit loukkaantuivat vakavasti, mutta eivät menehtyneet.
Cadet oli suosittu erityisesti nuoremman yleisön keskuudessa. Häntä seurasi Instagramissa yli 300 000 käyttäjää, mutta nyt hänen sometilinsä on vaihdettu yksityiseksi. Suruviestit ovat tulvineet muun muassa Twitteriin.
Räppärin perheenjäsenet kiittivät sosiaalisen median tileillä miehen faneja tuesta. He lupasivat kertoa lisää Cadetin kuolemasta heti, kun kerrottavaa olisi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Cadetin serkku ja artistikollega Krept julkaisi koskettavan muiston Instagram-tililleen.
– Olen surun murtama. Rakastan sinua ja olen ylpeä sinusta. Olit vihdoin saamassa tunnustusta, jonka ansaitsit, Krept kirjoitti.

Krept kertoi tilillään myös, että Cadetille järjestettäisiin muistokonsertti tänään sunnuntaina Hyde Parkissa.
– Olette kaikki tervetulleita, hän kirjoitti.

Cadetin kappaleilla oli miljoonia striimauksia YouTubessa ja hänen oli tarkoitus esiintyä kesällä Wireless Festivalilla Harringayssa.

Juttua muokattu 10.2.2019 klo 18.11. Korjattu kolarin sijainti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt