Juontaja Juuso Mäkilähde kertoo Me Naisissa perheensä muuttuneesta arjesta – päättivät puolisonsa Saaran kanssa lopulta nukkua eri huoneissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Juontaja Juuso Mäkilähde kertoo Me Naisissa perheensä muuttuneesta arjesta – päättivät puolisonsa Saaran kanssa lopulta nukkua eri huoneissa

Selviytyjistä tuttu juontaja kertoo Me Naisissa isyydestä ja perheensä arjesta avoimesti.

Juuso Mäkilähde tunnetaan muun muassa Selviytyjistä ja Idolsista.

10.2.2019 15:03

Juontaja Juuso Mäkilähde, 34 vuotta, kertoo Me Naisten haastattelussa siitä, miten paljon hänen ja hänen puolisonsa Saaran arki muuttui sen jälkeen, kun he saivat toisen lapsensa. Perheeseen kuuluu nyt Mäkilähteen ja tämän puolison lisäksi kolmevuotias tytär Seela ja elokuussa syntynyt poikavauva.

Selviytyjistä ja Idolsista tuttu juontaja sanoo, että arki muuttui kertaheitolla tuplasti kiireisemmäksi toisen lapsen saamisen jälkeen. Hän sanoo, että ei ollut osannut täysin aavistaa sitä etukäteen.

– Suurin muutos on myöhästely. Aamulähtömme venyvät, sillä Seela syö pitkään ja hartaasti. Olen ollut kekseliäs ja laittanut viereen herätyskellon. Kello soi 20 minuutin päästä, ja silloin aamupala loppuu. Silti saatamme myöhästyä päiväkodista, hän sanoo.

Mäkilähteen mukaan väsymys on nyt myös pahempaa kuin koskaan aiemmin. Siksi he tekivät puolisonsa kanssa ratkaisun, että he nukkuvat eri huoneissa.

– Olen myös tajunnut, että minun pitää nukkua, kun käyn päivätöissä. Nukun nykyään eri huoneessa kuin puoliso ja vauva. Niin olisi pitänyt tehdä jo ensimmäisen lapsen kohdalla, juontaja sanoo.

Voit lukea artikkelin kokonaan täältä.

Takana haastava työprojekti

Mäkilähde juontaa tällä hetkellä televisiossa pyörivää Selviytyjät Suomi -tv-ohjelmaa. Lisäksi hän juontaa radio Suomipopin iltapäivässä Juuso ja Tinni -show’ta yhdessä Tinni Wikströmin kanssa.

Mäkilähde kertoi IS:n haastattelussa Venla-gaalassa, että Selviytyjät on ollut hänen juontajanuransa haastavin projekti.

– Suomessa ei ole ikinä vaikeuksia muistaa mitään, mutta kyllä kun seisoo auringossa viisi tuntia putkeen, niin kaikkien aivotoiminta hidastuu. Selviytyjät on ehdottomasti haastavin juontoprojektini, hän sanoi.

Mäkilähde nousi tunnetuksi media-alalla juonnettuaan YleX-kanavalla iltapäiväohjelmaa vuosina 2010–2015.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?