Viihde

Kokenut lääkäri ei ollut uskoa korviaan, kun kuuli Instagram-povipommin omalaatuisen pyynnön vastaanotolla

Julkaistu:

kauneuskirurgia
BB- ja Instagram-kaunotar hurahti kauneusleikkauksiin siinä määrin, että keksii itse uusia operaatioita, joita ei vielä ole edes olemassa.
Big Brother -tosi-tv-ohjelmasta alun perin julkkikseksi noussut Sallie Axl ottaa osaan suosittuun Botched-ohjelmaan. Sarjassa esitellään äärimmäisiin kauneusoperaatioihin hurahtaneiden ihmisten tarinoita.

31-vuotias povipommi rakastaa kauneusleikkauksia. Kun hän marssii Botched-ohjelmassa kirurgien pakeille, jopa kokeneiden lääkärien leuat loksahtavat naisen pyynnön kuullessaan.

Sallie haluaisi tällä kertaa hyvin erikoisen operaation: ottaa kantapäihinsä implantit, jotta hän saisi varteensa lisää pituutta.

Nuori nainen on ottanut jo aiemmin muun muassa kaksi rintojensuurennusleikkausta ja kolme nenäleikkausta.
Lääkärit Terry Dubrov ja Paul Nassif ovat tehneet lukemattomille julkkiksille mitä erikoisimpia kauneusleikkauksia, mutta he eivät olleet uskoa korviaan, kun kuulivat Sallien toiveen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Dubrov arvioi, että Sallien toivomaa operaatiota ei ole vielä edes olemassa.

– Jos kantapääimplantteja voisi ottaa, luuletko, että tämä mies vieressäni olisi näin lyhyt? Hän heitti viitaten Nassifiin.
Sallie selitteli toivettaan monisanaisesti.

– Sosiaalinen media on minulle niin tärkeä asia. Mitä enemmän otan kauneusleikkauksia, sitä enemmän saan seuraajia somessa ja sitä enemmän ihmiset haluavat tulla DJ-keikoilleni, nainen sanoi tv-ruudussa.

Salliella on Instagramissa 135 000 seuraajaa, ja lisää tipahtelee koko ajan. Hän kertoo halunneensa esiintyjäksi lapsesta asti. Hän kokeili 16-vuotiaana tulenpuhallusta ja olikin siinä taitava.

Myöhemmin hän kuitenkin luopui tulitaiteilijan roolistaan tullakseen tiskijukaksi. Keikat ja julkisuus vakuuttivat Sallien siitä, että hän haluaa muokata ulkonäköään kirurgialla.

– Kun olet lavalla, kaikki kiinnittävät huomionsa sinuun. Ei siinä tilanteessa halua näyttää rumalta.

Ota kantaa

Oletko harkinnut kauneusleikkauksen ottamista?

En todellakaan 79% Kyllä olen 16% Olen jo ottanut sellaisen 4%
Ääniä yhteensä 33279

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt