Julkisuudesta kadonnut Frendit-tähti Matthew Perry on satumaisen rikas, mutta kauheassa elämäntilanteessa - Viihde - Ilta-Sanomat

Julkisuudesta kadonnut Frendit-tähti Matthew Perry on satumaisen rikas, mutta kauheassa elämäntilanteessa

Chandleria Frendeissä esittänyt Matthew Perry on ollut jo vuosia vaikeuksissa.

Frendien Chandlerina vuosia esiintynyt Matthew Perry on kärsinyt jo jonkin aikaa vakavista vaikeuksista.­

10.2.2019 8:54

Näyttelijä Matthew Perry, 49, on herättänyt viime päivinä huolta faneissaan kirjoittelemalla sosiaaliseen mediaan mystisiä päivityksiä.

Hän väitti aiemmin tällä viikolla Twitterissä, että hänet heitettiin ulos terapiasta. Päivä mysteeriviestin jälkeen Perry kiirehti lisäämään, että ei tarkoittanut lopettaneensa terapiaa, vaan aikoo jatkaa siellä käymistä.

Twiitit lähtivät nopeasti leviämään netissä, sillä näyttelijästä ei ole kuulunut pitkään aikaan mitään.

Monet muistavat Perryn rakastettavasta Chandler Bingin roolihahmosta suositussa Frendit-sarjassa. Perry esitti Chandleria Frendeissä vuosina 1994–2004.

Frendit nautti aikoinaan valtaisaa suosiota ympäri maapalloa. Comicbook-sivuston mukaan jokainen sarjan päätähdistä tienaa sarjasta edelleen 17 miljoonaa euroa vuosittain.

Mutta satumainen omaisuus ei ole tuonut ainakaan Perrylle onnea elämään. Hän on kärsinyt jo vuosia piinaavista terveyshuolista ja mielenterveysongelmista.

90-luvulla kaikki hullaantuivat Frendeistä.­

Tähti kertoi viime syksynä, että on ollut kolme kuukautta vankina sairaalan sängyssä. Hänelle tehtiin loppukesästä vaativa leikkaus. Syynä oli ruoansulatuskanavan perforaatio eli reikä suolen seinämässä.

Leikkaus oli vain jäävuoren huippu jo vuosia jatkuneeseen vaikeaan tilanteeseen.

Perry on kärsinyt alkoholi- ja lääkeriippuvuudesta. Hän meni vieroitukseen ensimmäisen kerran jo vuonna 1997. Perry on käyttänyt takavuosina solkenaan reseptilääkkeitä, amfetamiinia ja alkoholia.

Hän myönsi vuonna 2013, että ei pystynyt lopettamaan Vicodin-lääkkeiden napsimista ennen kuin kaikki hänen ympärillään huomasivat sen olevan ongelma.

Vicodin sisältää puolisynteettistä opioidia hydrokodonia. Suomessa hydrokodoni luokitellaan laittomaksi huumausaineeksi, eikä sitä ole Suomessa myytävissä lääkkeissä lainkaan.

Daily Mail yritti tavoittaa Perryn tiedottajaa hänen tuoreimpien twiittiensä jälkeen, mutta tiedottaja ei vastannut. Aiemmin tiedottaja sanoi medialle, että Perry toivoo toipumiselleen rauhaa.

– Hän on kiitollinen siitä, että moni on huolissaan hänestä, mutta pyytää yksityisyyttä parantumisensa ajaksi, tiedottaja sanoi syksyllä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?