Viihde

Yli 200-metrinen jättijono: Remu Aaltosen tavarat aiheuttivat valtavan härdellin vantaalaiskirpputorilla – ”Tällaista ei ole sattunut koskaan”

rac

Julkaistu:

kirpputori
Vantaan Tammistossa sijaitsevalla Bewe-kirpputorilla oli lauantaina valtava yleisöryntäys, kun Remu Aaltonen myi siellä kymmeniä tuhansia tavaroitaan.
Vantaan Tammistossa sijaitsevalla Bewe-kirppiksellä oli lauantaina kova tungos. Paikalle saapui ihmisiä sankoin joukoin aina Oulusta, Lahdesta, Tampereelta ja Turusta saakka. Yleisöryntäyksen syynä oli kirpputorin poikkeuksellinen tarjonta: siellä myytiin kymmeniä tuhansia Hurriganes-legenda Remu Aaltosen tavaroita.

Kirpputorilla avattiin lauantaina Aaltosen varastoista löytyneille tavaroille oma osastonsa, peräti 250-neliöinen Remu Shop. Sen rekit ja pöydät notkuvat Aaltosen kotien varastoista löytyviä tavaroita: rumpuja, vaatteita ja antiikkia. Myytävänä on esimerkiksi tuhansia täysin käyttämättömiä, mittatilaustyönä valmistettuja kauluspaitoja suoraan 1970-luvulta. Tavaraa on loputtomasti ja varastosta sitä löytyy vielä lisää.
  • Katso yllä olevalta videolta, miltä Remu Shopissa näyttää!
Innokkaat fanit saapuivat kirpputorille jo varhain aamulla tapaamaan Aaltosta, joka jakoi nimikirjoituksia ja esiintyi kello 12 alkaen. Jopa kirpputorin järjestäjä, kirpputorikeisari Teuvo ”Teukka” Ulander oli yleisöryntäyksestä mykistynyt. Jono venyi hänen mukaansa aamupäivällä jopa 200-metriseksi.

– Täällä on sellainen hulabaloo päällä, että veikkaan ettei ole ikinä millään kirpputorilla ollut tällaista! Aivan järjetön meininki. Olen 25 vuotta pyörittänyt kirpputoria, mutta tällaista ei ole sattunut vielä koskaan, innostunut Ulander kertoo paikan päältä IS:lle.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Täällä on porukkaa ihan ympäri Suomen! Ei me oltaisi Remun kanssa ikinä arvattu, että tämä näin suosittu on. Jono oli ihan mahdoton jo ennen kahtatoista, paljon ennen kun Remu tuli, hän jatkaa.


Ulanderin mukaan ovimiehet kontrolloivat tilannetta ja päästävät Remu Shopiin kerrallaan noin 30 asiakasta.

– Muuten siitä olisi tullut ihan kaaos. Kaikki on jonottaneet kyllä siististi, ei ole tullut mitään nurinaa.
  • Katso alla olevalta videolta, mitä kaikkea Remu Shopin rekeistä löytyy!

Myös liikenne on ruuhkautunut hetkittäin yleisöryntäyksen vuoksi. Hobby Hallin vanhaan liiketilaan viime syksynä perustetun kirpputorin parkkipaikka on ollut ääriään myöten täynnä ja autoja on jätetty myös läheisten myymälöiden parkkipaikoille.

– Autot ei ole edes mahtunut tähän pihaan, vaikka parkkipaikka on todella iso. Liikenneruuhkaa on, Ulander kertoo.


Idea Remu Shopiin syntyi, kun Aaltonen esiintyi Bewen Tammiston kirpputorilla tammikuussa.

– Remu sanoi, että hänellä olisi hirveästi kirpputoritavaraa, että mitähän niille voisi tehdä. Sen jälkeen me on tuotu Porvoosta, Vihdistä ja Remun asunnolta Helsingistä varmaan 15 pakettiautollista tavaraa tänne. Sitä tavaraa on ihan mielettömästi, kun meillä on vielä varasto erikseen, Ulander kertoo.

Kirpputorikeisari suunnittelee laajentavansa myyntiä vielä takavarastoon, johon tulisi vaatetavaran lisäksi myös Aaltosen käytössä olleita tauluja ja antiikkihuonekaluja 1900-alusta.

– Täällä on varmaan 10 000 käyttämätöntä kauluspaitaa, käyttämättömiä kenkiä ja valtavasti esiintymispukuja. Aitoa Hurriganes-meninkiä. On paljon käsintehtyä tavaraa ja mittatilausvaatteita. Ihmiset on selvästi tosi kiinnostuneita niistä.

Ulanderin mukaan kirpputorille oli jonoa vielä kahden jälkeen iltapäivälläkin. Bewen kirpputori mainosti tapahtumaa Facebookissa ja Helsingin Sanomissa, muttei odottanut näin valtavaa ryntäystä.

– Siellä on neljä kassaneitiä ja myyjiä vastaamassa kysymyksiin tavaroista. Remu kirjoittelee siellä nimikirjoituksia. Hän lupasi esiintyä sitten, kun jonot hellittävät. Kassoille on pitkät jonot koko ajan.


Kirpputorilla on viikonloppuisin myös muita myyjiä, mutta tänä lauantaina heidän pöytänsä ovat jääneet hieman paitsioon.

– Kaikki ostaa vain Remun tavaraa, joten muilla myyjillä ei niin kovin hyvin ole sujunut kauppa. Mutta eiköhän tilanne tästä tasoitu, Ulander arvioi.

Vaikka kirpputorille saapui ihmisiä odotettua enemmän, uskoo Ulander Aaltosen tavaroiden riittävän vielä pitkään. Remu Shop on avoinna lauantaisin ja sunnuntaisin.


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt